Στην παρουσίαση του έργου της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Αποστολή Άνθρωπος» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, με τον πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Αμαρουσίου Κ. Δερβινιώτη.


Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του έργου της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Αποστολή ʼνθρωπος» που διοργάνωσαν από κοινού οι ροταριανοί όμιλοι Αμαρουσίου, Πεντέλης, Ψυχικού και Χαλανδρίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, εκπροσωπώντας το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ι.Σ.Α και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.


Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α κ. Πατούλης, ευχαρίστησε για τη συμβολή των ομίλων στη στήριξη του έργου του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και δέχθηκε με ικανοποίηση την ανακοίνωση από μέρους των προεδρείων των ομίλων για τη νέα τους πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς που θα συμβάλει σημαντικά στη διευκόλυνση των δράσεων του Ιατρείου.


Στο επίκεντρο της εκδήλωσης βρέθηκε η παρουσίαση του έργου της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Αποστολή ʼνθρωπος» από την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Υπατία Δούση – Αναγνωστοπούλου, η οποία πραγματοποιήθηκε παρόντων μελών και φίλων των ομίλων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο