Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του 1ου και 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με προσκόπους, λυκόπουλα και φίλους του προσκοπισμού στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 1ου και 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου.Στιγμιότυπο από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας με τα λυκόπουλα του 1ου και 2ου Συστήματος, μεταξύ των οποίων και ο γιος του κου Δημάρχου ο Αλέξανδρος, να δίνουν χρώμα στην εορταστική εκδήλωση.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης δίνει τις θερμές του ευχές για το νέο έτος σε όλους τους παριστάμενους και τις οικογένειες τους.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Τοπικό Έφορο Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων Ν. Μπόγδανο και τον Υπαρχηγό του 1ου Συστήματος Γ. Καμπίτση(αριστερά) και τον Αρχηγό του 1ου Μ. Χαλέτα και του 2ου  Συστήματος  Γ. Γεωργακόπουλο (δεξιά).


 


Με πολλές ευχές, το  2013 να είναι έτος ανάπτυξης της προσκοπικής κίνησης Αμαρουσίου και μεγαλύτερης  προσφοράς στην τοπική κοινωνία, το  1ο και 2ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013.
 
Στην εορταστική εκδήλωση παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη και με τη συμμετοχή πλήθους γονέων – μελών της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης, ο πατέρας Χρήστος του ενορίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα.   
Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ελένη Λέκκα,ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπούκος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Δημήτρης Καρλαύτης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Θανάσης Βλαχοπιώτης.       
Επίσης συμμετείχαν τα υψηλόβαθμα στελέχη του Προσκοπισμού, ο Έφορος της Περιοχής Αττικής κος Παναγιώτης Κανελλόπουλος, ο Τοπικός Έφορος Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων κος Νίκος Μπόγδανος,οι Αρχηγοί του 1ου και του 2ου    Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου κ.κ. Μιχάλης Φαλέτας και Γιάννης Γεωργακόπουλος αντίστοιχα και η επίτιμος Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης κα Μαρούλα Χατζηδημητράκη- Λύτσικα.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης ευχήθηκε στους παριστάμενους υγεία και δημιουργικότητα το νέο έτος, εκφράζοντας την προσδοκία ότι η προσκοπική τοπική κίνηση θα ενισχυθεί περαιτέρω, προσφέροντας το σημαντικό εθελοντικό έργο της στην πόλη, που στην σημερινή ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο.     


Παράλληλα, αναφερόμενος στη άριστες σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των δύο φορέων, εξήρε την ενεργή συμμετοχή των προσκόπων στις δράσεις και πρωτοβουλίες του Δήμου Αμαρουσίου,εκφράζοντας τη διαβεβαίωση ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι αρωγός σε οποιοδήποτε κίνηση και ενέργεια τους.


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγινε παρουσίαση του εθελοντικού έργου που επιτελέστηκε από το 1ο και 2ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου το περασμένο έτος, αναδεικνύοντας τις αρχές και τις αξίες του προσκοπικού κινήματος, καθώς      και την υποστήριξη και τη συνδρομή του Δήμου Αμαρουσίου στην προσπάθεια τους.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο