Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης συμμετείχε στην εκδήλωση του Α.Τ. Αμαρουσίου και του Τμήματος Ασφαλείας για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το Διοικητή του Α.Τ. Αμαρουσίου, Αστυνόμο Β’ Δ. Πυλαρινό και το Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας, Αστυνόμο Α’ Φ. Τζελέπη δίνει τις θερμές ευχές του στο αστυνομικό προσωπικό για το νέο έτος.Στιγμιότυπο από την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου.


Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή Ανώτερων Αξιωματικών και του Αστυνομικού προσωπικού παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης.


Ο κος Πατούλης προσκεκλημένος από το Διοικητή του Α.Τ. Αμαρουσίου, Αστυνόμο Β’ κο Διονύσιο Πυλαρινό και το Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας, Αστυνόμο Α’ κο  Φώτη Τζελέπη και παρόντων του Διευθυντή της  Β’ Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Β.Α. Αττικής, Αστυν, Διευθυντή κου Νικόλαου Δημητρακόπουλου και άλλων Ανώτερων Αξιωματικών, ευχήθηκε υγεία σε όλους και τις οικογένειες τους, καθώς και ένα παραγωγικότερο νέο έτος για την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών.


Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους παριστάμενους Αξιωματικούς για την καλύτερη αστυνόμευση της πόλης του Αμαρουσίου. Για το θέμα αυτό, συζητήθηκε να υπάρξει σύντομα μία συνάντηση μεταξύ των δύο φορέων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο