Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην εκδήλωση του Πολιτιστικού – Κοινωφελούς και Εξωραϊστικού Συλλόγου Πολυδρόσου «Ο Άγιος Αθανάσιος»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον πατέρα Μανώλη και τον πατέρα Παναγιώτη της ενορίας του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του  Πολιτιστικού – Κοινωφελούς και Εξωραϊστικού Συλλόγου Πολυδρόσου «Ο ʼγιος Αθανάσιος».Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμές ευχές για το νέο έτος με τους φίλους και τα μέλη του Πολιτιστικού – Κοινωφελούς και Εξωραϊστικού Συλλόγου Πολυδρόσου «Ο ʼγιος Αθανάσιος».  
  


 


Στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Πολιτιστικού – Κοινωφελούς και Εξωραϊστικού Συλλόγου Πολυδρόσου «Ο ʼγιος Αθανάσιος» για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από την Πρόεδρο κα Βασιλική Ξενάκη και τα μέλη του Δ.Σ.  


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο του Δήμου Αμαρουσίου, που υπό τις παρούσες δύσκολες συνθήκες  έχει απλώσει δίχτυ προστασίας σε κάθε συμπολίτη μας που έχουν ανάγκη, ώστε κανείς να μην νοιώθει μόνος και αβοήθητος. Ευχαρίστησε επίσης  τόσο το Δ.Σ του Συλλόγου όσο και το εκκλησιαστικό συμβούλιο της ενορίας του Αγίου Αθανασίου  για την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία στην κοινή προσπάθεια   συμπαράστασης και υποστήριξης  των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας.


   Σε εορταστική ατμόσφαιρα, παρουσία των ιερέων της ενορίας του Αγίου Αθανασίου του πατέρα Μανώλη, Πρόεδρο του φιλανθρωπικού έργου και του συλλόγου αιμοδοτών της ενορίας, του πατέρα Παναγιώτη, του Δημάρχου Χαλανδρίου κου Κουράση, του Δημοτικού Συμβούλου Αμαρουσίου κου Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου, καθώς και πλήθους φίλων και μελών, ο Σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ανταλλάσοντας θερμές ευχές για ένα καλύτερο νέο χρόνο με περισσότερο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο