Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Ρόταρυ Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Ομίλου Ρόταρυ Αμαρουσίου κ. Δερβινιώτη και τον Πρόεδρο του Ομίλου Ρόταρυ Ψυχικού- Φιλοθέης κ. Εγγλεζάκη.


 


Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Ρόταρυ Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο κο Κωνσταντίνο Δερβινιώτη και τα μέλη του Δ.Σ.


Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τους παρευρισκόμενους σε θέματα που αφορούν στην ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων για την υποστήριξη όσων συμπολιτών μας έχουν ανάγκη. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κος Πατούλης ευχήθηκε το 2013 να είναι μια χρονιά περισσότερο παραγωγική από την προηγούμενη, με εντονότερη την κοινωνική δραστηριότητα και το φιλανθρωπικό έργο.           


Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ευλόγησε ο πατέρας Νικόλαος από την ενορία του Αγίου Ελευθερίου, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και δημιουργικότητα σε όλους τους παριστάμενους και τις οικογένειές τους.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο