Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυτιληνιών Αμαρουσίου και όμορων Δήμων «Ο Νόστος 2006»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο Α. Κουζέλη, μέλη και φίλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυτιληνιών Αμαρουσίου και όμορων Δήμων «Ο Νόστος 2006» στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυτιληνιών Αμαρουσίου και όμορων Δήμων «Ο Νόστος 2006» έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, παρουσία πλήθους μελών και φίλων, στα γραφεία του Συλλόγου.


Ο κος Πατούλης αντάλλαξε θερμές ευχές με τους παρευρισκόμενους για το νέο έτος, σημειώνοντας ότι τόσο τον ίδιο προσωπικά όσο και το Δήμο Αμαρουσίου τον συνδέουν ιδιαίτερη δεσμοί με το Σύλλογο, καθώς εκπροσωπεί εκατοντάδες μέλη που έλκουν την καταγωγή από την ακριτική μας Μυτιλήνη.
Παράλληλα αναφερόμενος στη δύσκολη συγκυρία που διέρχεται η χώρα μας, σημείωσε ότι «σήμερα όσο ποτέ άλλοτε χρειαζόμαστε την ενεργή συμμετοχή των συλλόγων της πόλης μας, προκειμένου όλοι μαζί να σταθούμε αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και δεν μπορούν να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες τόσο σε φάρμακα όσο και σε είδη πρώτης ανάγκης.


Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Δημάρχου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος ʼρης Κουζέλης εξέφρασε τη διαβεβαίωση ότι σύντομα ο Σύλλογος θα παραδώσει φάρμακα στο κοινωνικό φαρμακείο της πόλης, τα οποία συγκεντρώνονται με τη σημαντική συμβολή των μελών και φίλων του Συλλόγου.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Δημήτρης Καρλαύτης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο