Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης παρουσία αθλητών, μελών και φίλων του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.Στην εκδήλωση του Γ.Σ.Α. μεταξύ των αθλητών, μελών και φίλων του Συλλόγου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλης,ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Γ.Γ.του Γ.Σ.Α. Σπ. Σταθούλης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντ. Παρτσινέβελος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ.Καρλαύτης.Ο Δήμαρχος Αματρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Γ.Σ.Α. Κ. Κουτσούκο συγχαίρει προπονητές, αθλητές για τις αθλητικές επιτυχίες τους το 2011.


Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου (Γ.Σ.Α), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, τη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012, προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Κουτσούκο και τα μέλη του Δ.Σ. 


Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη τόσο τα μέλη του  Δ.Σ. όσο και τους αθλητές για τις επιτυχίες τους στα αθλητικά δρώμενα και τους υποσχέθηκε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου στο μέτρο που επιτρέπει η δύσκολη οικονομική συγκυρία θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες τους για ακόμη μεγαλύτερες και περισσότερες διακρίσεις.   
‘Η ενίσχυση και αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης μας βρίσκεται στις προτεραιότητές μας. Μετά από επίπονη προσπάθεια και διεκδίκηση από την Πολιτεία για την εξασφάλιση των απαιτούμενων πόρων, το κλειστό γυμναστήριο στο 2 Γυμνάσιο – 2 Λύκειο είναι έτοιμο και παραδίδεται στους νεολαία και στους αθλητές της πόλη μας, ενώ επόμενος στόχος μας είναι η ανακατασκευή του Γυμναστηρίου Σπύρου Λούη’, σημείωσε ο κ. Δήμαρχος.  


Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Α. κ. Κων/νος Κουτσούκος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες εκ μέρους του Δ.Σ., των προπονητών και των αθλητών προς το κ. Δήμαρχο για την έως σήμερα στήριξη και συμπαράσταση στην προσπάθεια τους, υπογραμμίζοντας τη σημαντική συμβολή του Δήμου Αμαρουσίου στην ασφαλή μετακίνηση των ομάδων και ιδιαίτερα των μικρών αθλητών με τη διάθεση λεωφορείων της Δημοτικής Συγκοινωνίας.         
             
Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης,ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Γενικός Γραμματέας του Γ.Σ.Α. Σπύρος Σταθούλης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αντώνης Παρτσινέβελος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημήτρης Καρλαύτης.      


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη βράβευση παλιών, αλλά και νέων αθλητών του στίβου και της καλαθοσφαίρισης που διακρίθηκαν το 2011.

Μετάβαση στο περιεχόμενο