Στην αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου Αθμονέων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανάμεσα στην Πρόεδρο του Συλλόγου Αθμονέων Ρ. Μπογδάνου – Καλύβα, μέλη του Δ.Σ. και δεκάδες φίλους του Συλλόγου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης ανταλλάσει θερμό χαιρετισμό με τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου Αθμονέων στην ετήσια εκδήλωση, με την ευκαιρία της έναρξης του Τριωδίου.


Στην καθιερωμένη ετήσια αποκριάτικη συνεστίαση του Σύλλογος Αθμονέων για την έναρξη του Τριωδίου σε γνωστό κέντρο της πόλης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα στην Πρόεδρο κα. Ρούλα Μπογδάνου – Καλύβα, μέλη του Δ.Σ. και δεκάδες φίλους του Συλλόγου.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην εκδήλωση, ο κ. Πατούλης αντάλλαξε ευχές για καλές Αποκριές με τους παρευρισκόμενους, επαναλαμβάνοντας ότι η Διοίκηση του Δήμου θα συνεχίσει σταθερά να βρίσκεται στο πλευρό των Συλλόγων της πόλης, υποστηρίζοντας το έργο και τις δράσεις τους.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης και ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας κ. Νικόλαος Αλεπούς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο