Παίζουμε μπάσκετ για καλό σκοπό, στο δημοτικό γυμναστήριο Αμαρουσίου στον Άγιο Θωμά. Γιατί η ανθρωπιά είναι επιλογή

Print Friendly, PDF & Email

 

           Φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας και της ομάδας μπάσκετ της εταιρείας ΜΗΧ Μ+Ε

           Μίνι αγώνας μπάσκετ από το Σύλλογο Ο.Φ.Η. Ηρακλείου

 

 

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, στις 12:00 π.μ., στο δημοτικό γυμναστήριο Αμαρουσίου στον Άγιο Θωμά, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική εκδήλωση, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενίσχυση κοινωνικών δομών, που στοχεύουν στην υποστήριξη συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε.) και της ομάδας μπάσκετ της εταιρείας ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ, στον οποίο θα συμμετάσχουν πλήθος καλαθοσφαιριστών, καθώς και άνθρωποι του πολιτικού γίγνεσθαι της χώρας, ενώ θα βραβευτούν τόσο ο Σ.Π.Α.Κ.Ε., όσο και ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου.
Επίσης θα διεξαχθεί mini αγώνας μπάσκετ από το σύλλογο Ο.Φ.Η. Ηρακλείου. Την εκδήλωση διοργανώνει η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρείας ΜΗΧ Μ+Ε.

Οι ομάδες απαρτίζονται από τους εξής παίκτες:

ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ Σ.Π.Α.Κ.Ε. :

Αγιασωτέλης Γιώργος, Αλβέρτης Φραγκίσκος, Ανδρίτσος Λιβέρης, Αντωνίου Οδυσσέας, Γεωργικόπουλος Γιάννης, Κορωναίος Τάκης, Λοβέρδος Ανδρέας, Παπανικολάου Δημήτρης, Σγουρός Γιάννης, Σταυρακόπουλος Τζανής, Τζαλαλής Σάκης, Τσαρτσαρής Κώστας, Χατζής Νίκος και προπονητής ο Μιχάλης Κυρίτσης.

ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Κρίκος Στέλιος, Γκολογιάννης Χρήστος, Τσικουράκης Γιώργος, Γλύκαντζης Βασίλης, Ευαγγέλου Αποστόλης, Γκολογιάννης Παύλος, Γατέας Κωνσταντίνος, Αγγελόπουλος Γιάννης, Δεκόλης Γιώργος, Γκολογιάννης Βασίλης, Νιωτάκης Αλέξανδρος, Παπαδόπουλος Τάσος, Αθανασιάδης Νίκος, Έξαρχος Δημήτρης, Ζωίδης Γρηγόρης, Τσαμκόσογλου Βασίλης και προπονητής ο Νίκος Ψυχογιός.

Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση η είσοδος είναι δωρεάν.
Τα έσοδα της εκδήλωσης, που θα προκύψουν από χορηγούς, θα διατεθούν  στο Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράς Μονής Δουραχάνης Ιωαννίνων, στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, στο Γενικό Νοσοκομείο Θώρακος Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» και στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, καθώς επίσης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Μηχανικοί Μελετών και Εφαρμογών» κ. Χρήστος Γκολογιάννης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» κ. Δημήτρης Δημητριάδης, η εκπρόσωπος Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Άνθος», Μονής Ντουραχάνη Ιωαννίνων κ. Ζέπου Ελένη και ο ιατρός κ. Κώστας Συρίγος από το Νοσοκομείο «Σωτηρία».

 Την εκδήλωση παρουσιάζει η δημοσιογράφος του αθλητικού ρεπορτάζ κα Κατερίνα Αναστασοπούλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:   

12:00 – 12:20  : Παιδικός αγώνας μπάσκετ Mini, από το σύλλογο Ο.Φ.Η. Ηρακλείου

 

12:20 – 12:40  : Παρουσιάσεις – Ομιλίες 

  • Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Μηχανικοί Μελετών και Εφαρμογών», κ. Χρήστος Γκολογιάννης,
  • Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, Γαβριήλ,
  • Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης,
  • Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», κ. Δημήτρης Δημητριάδης,
  • Εκπρόσωπος Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Άνθος», Μονής Ντουραχάνη Ιωαννίνων, κ. Ζέπου Ελένη,
  • Ο ιατρός κ. Κώστας Συρίγος, εκπρόσωπος του Νοσοκομείου «Σωτηρία»

 

12:40 – 12:45  : Βραβεύσεις 

  • Σύλλογος Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε.)
  • Δημήτρης Παπανικολάου, Διεθνής Καλαθοσφαιριστής

 

12:45 – 13:00  : Προθέρμανση

13:00 – 13:30  : 1η και 2η Περίοδος αγώνα

13:30 – 13:40  : Ημίχρονο

13:40 – 14:00  : 3η και 4η Περίοδος αγώνα

 

 

Σχετικά αρχείαΠαίζουμε μπάσκετ για καλό σκοπό, στο δημοτικό γυμναστήριο Αμαρουσίου στον Άγιο Θωμά. Γιατί η ανθρωπιά είναι επιλογή

Μετάβαση στο περιεχόμενο