Ως μία μεγάλη οικογένεια το Μαρούσι γιόρτασε το Πάσχα

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει «Χρόνια Πολλά» και θερμές ευχές για υγεία και προσωπική δημιουργία με συμπολίτες ανήμερα του Πάσχα.

Πλήθος συμπολιτών συμμετείχαν στο Πασχαλινό Τραπέζι που έστρωσε ο Δήμος Αμαρουσίου.


Στιγμιότυπο από το ψήσιμο του οβελία στο Αμαλίειο, ευγενική προσφορά των σημαντικών χορηγών του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, απευθύνει θερμό χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους στην μεγάλη γιορτή του Πάσχα.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, η σύζυγος του Μαρίνα Σταυράκη και πλήθος συμπολιτών συμμετείχαν στο παραδοσιακό γλέντι με λαϊκούς και νησιώτικους χορούς.


«Εγκάρδιο ευχαριστώ» από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη προς τους σημαντικούς χορηγούς που συνέβαλαν με την ευγενική προσφορά τους να στρωθεί το μεγάλο Πασχαλινό Τραπέζι


Ένα μεγάλο Πασχαλινό τραπέζι στρώθηκε στο Μαρούσι και όλοι μαζί Δημοτική Αρχή και κάτοικοι ως μία μεγάλη οικογένεια γιόρτασαν παραδοσιακά την πιο λαμπρή γιορτή της Χριστιανοσύνης.


Η μεγάλη γιορτή στήθηκε από νωρίς το μεσημέρι στον υπαίθριο χώρο του Αμαλίειου και εκατοντάδες πολίτες όλων των ηλικιών απόλαυσαν τον πασχαλινό οβελία και άλλα πασχαλινά εδέσματα, ανταλλάσοντας εγκάρδιες ευχές στο πνεύμα των Αγίων Ημερών.      


 Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης υποδέχθηκε τους συμπολίτες, συνομίλησε εγκάρδια μαζί τους και δέχθηκε τις θερμότατες ευχαριστίες τους για την ευκαιρία που έδωσε και εφέτος σε όλους ο Δήμος Αμαρουσίου να γιορτάσουν οικογενειακά το Πάσχα, αφήνοντας για λίγο πίσω τις έννοιες της καθημερινότητας.


Οι συμμετέχοντες στην πασχαλινή γιορτή έγιναν όλοι μία παρέα τσούγκρισαν το Πασχαλινό αυγό, διασκέδασαν και χόρεψαν σε λαϊκούς και νησιώτικους ρυθμούς που ερμήνευσαν η Λέττα  Κορρέ και ο Πολυχρόνης Κορρές, με τη συνοδεία των Τμημάτων Παραδοσιακών Χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου.    


Στο χαιρετισμό του κος Πατούλης μαζί με τις θερμές ευχές του για υγεία και προσωπική δημιουργία και πρόοδο, υπογράμμισε:
« Το Μαρούσι γιορτάζει το Πάσχα ως μία μεγάλη οικογένεια. Κανείς στην πόλη μας δεν είναι μόνος, ιδιαίτερα  δε τις ʼγιες αυτές Ημέρες. Με την ευγενική υποστήριξη και προσφορά των σημαντικών χορηγών μας στρώσαμε ένα πλούσιο  πασχαλινό τραπέζι με προσκεκλημένη όλη την πόλη, χωρίς να κοστίσει ούτε ένα ευρώ στους πολίτες. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους συμπολίτες μας που τους διακρίνει η διάθεση για προσφορά, η οποία αποτελεί και το πλέον αισιόδοξο μήνυμα ότι ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία μπορούμε να τα καταφέρουμε και να  προχωρήσουμε μπροστά. Ένα «εγκάρδιο ευχαριστώ» σε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις και παραγωγούς και στον καθένα χωριστά για την ευκαιρία που μας έδωσαν να συνεορτάσουμε με τους συμπολίτες μας το Πάσχα.»            


Οι ευγενικοί χορηγοί του Δήμου Αμαρουσίου για το Πάσχα είναι οι κάτωθι:

• Τα Σούπερ Μάρκετ: Α.Β. Βασιλόπουλος / Carrefour / Σκλαβενίτης /  Lidi /   Ζώτος / και ο συμπολίτης μας κος Γιώργος Ξυφαράς, προσέφεραν τα αμνοερίφια.

• Ο Φούρνος «Χωριάτικο» χορήγησε τους άρτους.

• Η Polly Bag του Γιάννη Πατούλη διέθεσε τα μαχαιροπήρουνα, τα πιάτα και τα ποτήρια.

• Το Σούπερ Μάρκετ «Προμηθευτική» προσέφερε δωροεπιταγή για τα αναψυκτικά της εκδήλωσης.

• Η Κάβα «Ν. Ραμπαούνης», χορήγησε τα νερά και ο Κ. Σεραφείμ τις μπύρες.  

• Οι παραγωγοί Η. Κουτρουμάνος, Π. Ζαχαριουδάκης , και Θ. Παιδής προσέφεραν τα τυροκομικά.

• Ο παραγωγός Γ. Καμπαξής προσέφερε τα βαμμένα αυγά.

• Οι παραγωγοί Α. Ντάση και Γ. Καμπαξής χορήγησαν τις πατάτες, το κρασί και τις ελιές.

• Οι παραγωγοί Δ. Δρόσος, και Β. Μπιτζής προσέφεραν τα πορτοκάλια.

• Ο παραγωγός Κ. Αναστασόπουλος, χορήγησε το ελαιόλαδο.

• Οι παραγωγοί Γ. Σύρμας και Τ. Χατζηγαβριήλ προσέφεραν κουλουράκια, και ψωμί. 

• Ο παραγωγός Γ. Μπατρής προσέφερε τα λαχανικά.

• Ο προμηθευτής Ν. Δούκας χορήγησε τα κάρβουνα.    
                    
• Η εταιρεία Catering «Ευάγγελος Ζαφείρης» παρείχε τις ομπρέλες για τη σκίαση του χώρου.

• Η εταιρεία «Hi – Power»  παρείχε την ηχητική κάλυψη.                      


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο