Το χαρμόσυνο άγγελμα της Αναστάσεως του Κυρίου γιόρτασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με εκατοντάδες πιστούς στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Print Friendly, PDF & Email
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την οικογένεια του, μέλη της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου και εκατοντάδες πιστοί συμμετέχουν στην Αναστάσιμη Ακολουθία στο Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μαρούσι.


Το χαρμόσυνο άγγελμα της Αναστάσεως του Κυρίου γιόρτασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με τους εκατοντάδες πιστούς που παρακολούθησαν την Αναστάσιμη Ακολουθία στο Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μαρούσι, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.


Σε ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας που εκπέμπει το μήνυμα της Αναστάσεως, ο κος Πατούλης με την οικογένειά του, με μέλη του Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου και εκατοντάδες πιστοί που συνέρρευσαν στην Μητρόπολη για να γιορτάσουν τη μεγαλύτερη και λαμπρότερη εορτή της Χριστιανοσύνης, άναψαν την λαμπάδα τους με το ανέσπερο φως της Αναστάσεως και αντάλλαξαν εγκάρδιες ευχές.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, και υποψήφιος Δήμαρχος στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου, μαζί με τις θερμές ευχές του για  Πίστη, Υγεία και Προσωπική Δημιουργία, σημειώνει: «Το διαχρονικό μήνυμα της Αναστάσεως ας τροφοδοτήσει την κοινή μας προσδοκία με αποφασιστικότητα για ένα καλύτερο και πιο Ανθρώπινο Αύριο.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο