Ομιλία του Δημάρχου Αμαρουσίου σε κατοίκους της Κοκκινιάς

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ.Πατούλης μιλά σε κατοίκους στην περιοχή της Κοκκινιάς.
|download file .jpg 125 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου χαιρετά τους παρεβρισκόμενους κατοίκους του Ανατολικού Αμαρουσίου.
|download file .jpg 130 KB|


Ο κ.Πατούλης στην ομιλία του αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην τοποθέτηση της πεζογέφυρας στην Λ.Κηφισίας, επί της Δ.Γούναρη, η οποία είναι πραγματικότητα εδώ και λίγες μέρες, και η οποία θα συνδέσει το Ανατολικό Μαρούσι με το διοικητικό Κέντρο της πόλης, εξασφαλίζοντας άνετη και ασφαλή πρόσβαση στους κατοίκους.
|download file .jpg 130 KB|


Στο Ανατολικό Μαρούσι και στην περιοχή της Κοκκινιάς βρέθηκε χθες ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, όπου μίλησε σε συγκέντρωση κατοίκων που διοργανώθηκε εκεί.


Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει την τριετία που πέρασε στην περιοχή της Κοκκινιάς αλλά και σε όλο το Μαρούσι. Ιδιαίτερα στάθηκε όμως στην τοποθέτηση της πεζογέφυρας στην Λ. Κηφισίας, επί της Δ. Γούναρη, η οποία είναι πραγματικότητα εδώ και λίγες μέρες, και η οποία θα συνδέσει το Ανατολικό Μαρούσι με το διοικητικό Κέντρο της πόλης, εξασφαλίζοντας άνετη και ασφαλή πρόσβαση στους κατοίκους. «Κάναμε πράξη μια ακόμη δέσμευσή μας, την τοποθέτηση της πεζογέφυρας σε ένα επικίνδυνο σημείο της Λ. Κηφισίας. Ένα αίτημα των κατοίκων για πάνω από 30 χρόνια, ικανοποιήθηκε, αλλά δεν σταματάμε εδώ. Έχουμε ήδη εκπονήσει μελέτες για την κατασκευή άλλων τριών πεζογεφυρών, στο ύψος της οδού Αγίου Κωνσταντίνου, του “Υγεία” και του Κτήματος Συγγρού, ώστε να γίνει πιο εύκολη και πιο ασφαλής η πρόσβαση των κατοίκων από και προς το Ανατολικό Μαρούσι. Για μας η ασφάλεια των πολιτών είναι πάνω από όλα».


Ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στο νέο ΚΕΠ που δημιούργησε η Δημοτική Αρχή και στο νέο κλειστό γυμναστήριο που χτίζεται στο 2ο Λύκειο-2ο γυμνάσιο Αμαρουσίου, αλλά και στις εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις που έγιναν στους περισσότερους δρόμους της Κοκκινιάς, την ενίσχυση του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού της περιοχής, με το πρόγραμμα της αντικατάστασης των παλιών φωτιστικών με νέα, χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης αλλά υψηλής απόδοσης, καθώς και την ανάπλαση της παιδικής χαρά και της Πλατείας Ν. Ξυλούρη (Αλωνίων), την ανακατασκευή της παιδικής χαράς στην Διακογιάννη και την ανακατασκευή των προαυλίων χώρων στα 3ο και 11ο Δημοτικά – Νηπιαγωγεία.


«Είναι σημαντικό το ότι, όλα τα έργα που γίνονται στη γειτονιά της Κοκκινιάς στηρίζονται σε δημοτικούς πόρους αλλά και σε χρήματα που διεκδικήσαμε από την Κεντρική Εξουσία, χωρίς να επιβαρύνουμε με ούτε ένα επιπλέον ευρώ τους συμπολίτες μας», τόνισε ο κ. Πατούλης στην ομιλία του στους κατοίκους.


Μετάβαση στο περιεχόμενο