Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γ. Πατούλη το Δημοτικό Συμβούλιο τίμησε την Μ. Καλαντζή για τις σημαντικές υπηρεσίες της στο Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης τιμά την κ. Καλαντζή.

|download file .jpg 95KB|


Αναμνηστική φωτογραφία με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, την Προϊσταμένη Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Μ. Καλαντζή, τον Γ. Γ. του Δήμου Μ. Χρηστάκη, τον Ειδικό Γραμματέα του Δήμου Μ. Μπάρλα και συναδέλφους της κ. Καλαντζή, η οποία τιμήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο και τον Δήμαρχο Αμαρουσίου για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσέφερε επί σειρά ετών με αξιοπρέπεια και υπευθυνότητα.

|download file .jpg 122KB|

Ένα εκλεκτό στέλεχος του Δήμου Αμαρουσίου, την κα Μαρία Καλαντζή Προϊσταμένη Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, τίμησε το Δημοτικό Συμβούλιο, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσέφερε επί σειρά ετών με αξιοπρέπεια και υπευθυνότητα, δίνοντας πάντα τον καλύτερό της εαυτό και η οποία αποχωρεί από την ενεργό δράση λόγω συνταξιοδότησης.


Στη ομιλία του ο Δήμαρχος μίλησε με θερμά λόγια για την κα Καλαντζή σημειώνοντας « Αποτελεί χαρά και τιμή συγχρόνως για μένα, που γνώρισα ως Δήμαρχος την κα Καλαντζή, την οποία διέκρινε πάντα ο σεβασμός στην ιεραρχία, καθώς και η ευγένεια, η διάθεση για βοήθεια, η προθυμία και οι συμβουλές προς τους συναδέλφους της σε όλα τα επίπεδα, αλλά και η αυστηρότητα, όπου ήταν απαραίτητη για τη βέλτιστη λειτουργία του Δήμου».
Θεώρησα πρόσθεσε ότι «ήταν αδιανόητο μια τόσο σημαντική συνεργάτιδα να μην τιμηθεί από το Δημοτικό μας Συμβούλιο και βεβαίως να της δώσουμε μια “παρακαταθήκη” της δική μας εκτίμησης και της δικής μας αγάπης στο πρόσωπο της».


Η κα Καλαντζή ευχαρίστησε το Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την τιμή στο πρόσωπό της και συμπλήρωσε:
«Έδωσα με όλη μου τη ψυχή ότι καλύτερο για την υπηρεσία. Δεν δούλευα επειδή έπρεπε, αλλά επειδή αγαπούσα προπάντων αυτό που έκανα. Ο κύκλος όμως έκλεισε, φεύγω γεμάτη από εμπειρίες, γεμάτη από συναισθήματα, που η υπηρεσιακή καθημερινότητα με πλημμύριζε και με πιο ώριμη σκέψη. Το πέρασμα μου από το Δήμο ήταν ένα μεγάλο σχολείο».

Μετάβαση στο περιεχόμενο