Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και τους Επιστημονικούς Φορείς έδωσαν δυναμικό παρών στη συγκέντρωση- μουσική διαμαρτυρία για το ασφαλιστικό

Print Friendly, PDF & Email

Δυναμικό παρών έδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, στη σημερινή συγκέντρωση- μουσική διαμαρτυρία, για το ασφαλιστικό που οργάνωσαν οι επιστημονικοί φορείς και οι εκπρόσωποι των ελευθέρων επαγγελματιών, στο υπουργείο Εργασίας, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών.

Οι γιατροί της Αθήνας ένωσαν τη φωνή τους, με τους υπόλοιπους επιστημονικούς φορείς που πλήττονται από το νομοσχέδιο-έκτρωμα της κυβέρνησης που εξοντώνει τους ελεύθερους επαγγελματίες και θα οδηγήσει τη χώρα σε οικονομικό μαρασμό.
Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης δήλωσε ότι:
«Ο ΙΣΑ δεν θα επιτρέψει στην κυβέρνηση να καταστρέψει το παραγωγικό δυναμικό της χώρας και να οδηγήσει στη μετανάστευση και στην επαγγελματική εξαθλίωση χιλιάδες νέους επιστήμονες. Απαιτούμαι την απόσυρση του κυβερνητικού σχεδίου και την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου με όλους τους κοινωνικούς φορείς για τη δημιουργία ενός βιώσιμου ασφαλιστικού συστήματος».

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την παρουσία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στη συγκέντρωση-μουσική διαμαρτυρία, για το ασφαλιστικό


Στιγμιότυπο 2 από την παρουσία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στη συγκέντρωση-μουσική διαμαρτυρία, για το ασφαλιστικό


Στιγμιότυπο 3 από την παρουσία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στη συγκέντρωση-μουσική διαμαρτυρία, για το ασφαλιστικό


Στιγμιότυπο 4 από την παρουσία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στη συγκέντρωση-μουσική διαμαρτυρία, για το ασφαλιστικό


Στιγμιότυπο 5 από την παρουσία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στη συγκέντρωση-μουσική διαμαρτυρία, για το ασφαλιστικό

Μετάβαση στο περιεχόμενο