Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το νέο Δ.Σ. του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.

Print Friendly, PDF & Email

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων από το νέο Δ.Σ. του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης είχε συνάντηση με την Πρόεδρο κα Ελένη Λέκκα και τα μέλη του, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016.

Στο καλωσόρισμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στο Δ.Σ., τονίζοντας τον καταλυτικό ρόλο του Οργανισμού στην προαγωγή της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης υπό τις παρούσες δυσμενείς οικονομικές συνθήκες.
«Μέσα  από τις κοινωνικές υπηρεσίες, και τις δράσεις του Οργανισμού εκατοντάδες  ευπαθείς και ανασφάλιστοι συμπολίτες μας έχουν την υποστήριξη και τη συμπαράσταση που έχουν ανάγκη, ώστε να μην νοιώθουν μόνοι και αβοήθητοι.
Η προσπάθεια μας ενισχύεται καθημερινά με νέες πρωτοβουλίες και όλοι πρέπει να ενεργοποιηθούμε ανάλογα με τη θέση και τις γνώσεις που διαθέτουμε, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του σημαντικού ρόλου του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. Στην όλη προσπάθειά μας αξιέπαινη είναι η προσφορά των εθελοντών μας, τους οποίους ευχαριστούμε για την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη τους στην τοπική κοινωνία.»

Το νέο Δ.Σ. του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. απαρτίζουν:

Πρόεδρος: Ελένη Λέκκα / Αντιπρόεδρος: Αικατερίνη Ιωάννου / Τακτικά Μέλη – Δημοτικοί Σύμβουλοι: Παναγιώτης Βραχνός /Κων/νος Αντωνόπουλος/ Πέτρος Κούκουζας / Παναγιώτης Σαγρής / Τακτικά μέλη – Δημότες: Αλεξάνδρα Κατσούλη/ Πηνελόπη Μπρούτα / Έφη Μανιάτη / Παναγιώτης Τάτσης / Γρηγόριος Καραδήμας / Παναγιώτα Μπάρλα / Γλυκερία Μοστρού Αντωνέλλου/ εκπρόσωπος εργαζόμενων: Ζωή Ιορδάνου.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από τη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το νέο Δ.Σ. του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.

Μετάβαση στο περιεχόμενο