Ο Δήμος Αμαρουσίου συνεχίζει τις παρεμβάσεις του με ουσιαστικά έργα αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού της πόλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης:  Η διοίκησή μας θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας και να δίνει λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Ο Δήμος Αμαρουσίου συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις του με ουσιαστικά έργα αναβάθμισης της πόλης και μετά τον εκσυγχρονισμό του φωτισμού προχώρησε στην τοποθέτηση οκτώ (8) νέων σύγχρονων και οικονομικών πυλώνων ηλεκτροφωτισμού στην Πλατεία Κασταλίας.

Παράλληλα τοποθετήθηκαν στις Εργατικές Κατοικίες και συγκεκριμένα στην Οδό Βυζαντίου νέοι ιστοί φωτισμού με πέντε (5) νέα φωτιστικά σώματα.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με αφορμή τα έργα εκσυγχρονισμού του ηλεκτροφωτισμού τόνισε ότι,

«Ηλεκτροφωτίζουμε και αναβαθμίζουμε την πόλη μας ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων, των διερχομένων πεζών και οδηγών. Η διοίκησή μας θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας και να δίνει λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων».

Τα έργα αποκατάστασης πραγματοποιήθηκαν από το ηλεκτρολογικό τμήμα του Δήμου Αμαρουσίου, ενώ τις εργασίες επέβλεψε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Κόκκαλης.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμος Αμαρουσίου συνεχίζει τις παρεμβάσεις του με ουσιαστικά έργα αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού της πόλης (1)


Ο Δήμος Αμαρουσίου συνεχίζει τις παρεμβάσεις του με ουσιαστικά έργα αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού της πόλης (2)


Ο Δήμος Αμαρουσίου συνεχίζει τις παρεμβάσεις του με ουσιαστικά έργα αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού της πόλης (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο