Με τους ωφελούμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αμαρουσίου συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης όπου και τους παρέδωσε ένα έκτακτο βοήθημα για τις ημέρες του Πάσχα

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η στάση ευθύνης του Δήμου Αμαρουσίου και συνολικά της κοινωνίας, έναντι των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται, είναι σημαντικός αρωγός και αποτελεί εγγύηση ότι όλοι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Με τους ωφελούμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αμαρουσίου συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης όπου και τους παρέδωσε ένα έκτακτο βοήθημα προκειμένου κανένα σπίτι όπως επισήμανε να μην στερηθεί τα απαραίτητα για τις ημέρες του Πάσχα.

Ο κ. Πατούλης αφού συνομίλησε με όλους τους παραβρισκόμενους και αντάλλαξε ευχές τόνισε ότι,

«Βρισκόμαστε ως οικογένεια και προσφέρουμε ένα βοήθημα για τις άγιες ημέρες του Πάσχα αποδεικνύοντας την κοινωνική μας υπευθυνότητα στην πράξη, στηρίζοντας τους συμπολίτες μας που το χρειάζονται περισσότερο.

Η στάση ευθύνης του Δήμου Αμαρουσίου και συνολικά της κοινωνίας, έναντι των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται, είναι σημαντικός αρωγός και αποτελεί εγγύηση ότι όλοι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ο κ. Πατούλης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του και προς την Λέσχη Lions Αμαρουσίου, την Πρόεδρο κ. Κατερίνα Κατινιάρη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Βάλια Χριστακοπούλου, Εμμανουέλλα Ασημακοπούλου και Λένα Γενιτσαροπούλου για την προσφορά τους με είδη τροφίμων στους ωφελούμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Κόνιαρης.    

 

Σχετικά αρχείαΜε τους ωφελούμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αμαρουσίου συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης όπου και τους παρέδωσε ένα έκτακτο βοήθημα για τις ημέρες του Πάσχα (1)


Με τους ωφελούμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αμαρουσίου συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης όπου και τους παρέδωσε ένα έκτακτο βοήθημα για τις ημέρες του Πάσχα (2)


Με τους ωφελούμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αμαρουσίου συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης όπου και τους παρέδωσε ένα έκτακτο βοήθημα για τις ημέρες του Πάσχα (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο