Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετείχε στην δενδροφύτευση του κτήματος Δουκίσσης Πλακεντίας

Print Friendly, PDF & Email


O Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με τους βουλευτές  του ΠΑΣΟΚ κ. Π. Ευθυμίου και Γ. Βούρο, τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ και Δήμαρχο Πεντέλης κ. Δ. Στεργίου Καψάλη και το Δήμαρχο Χαλανδρίου κ. Γ. Ζαφειρόπουλο.
|download file .jpg 132KB|


Ο κ. Πατούλης συμμετείχε κι αυτός ενεργά στην δενδροφύτευση που έγινε στο κτήμα Δουκίσσης Πλακεντίας.
|download file .jpg 142KB| 
Στην εθελοντική δράση δενδροφύτευσης του κτήματος του πύργου Δουκίσσης Πλακεντίας στην Παλαιά Πεντέλη, που κάηκε το καλοκαίρι από την καταστρεπτική φωτιά, συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου. Τη δράση αυτή διοργάνωσε ο ΣΠΑΠ σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και Δήμους της Αττικής.
Μέλη του Ειδικού Σώματος, του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου, 20 εθελοντές, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη και τον υπεύθυνο του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας κ. ΕΠ. Κατσιγιάννη, έδωσαν το παρόν στη δενδροφύτευση φυτεύοντας δέντρα σε μια έκταση 5 στρεμμάτων.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης ανέφερε: «Είμαστε εδώ, και σε αυτή την εθελοντική δράση του ΣΠΑΠ, για να δώσουμε πνοή και πάλι στο κτήμα του πύργου Δουκίσσης Πλακεντίας. Μένουμε πιστοί στο σύνθημά μας που λέει “εσείς θα καίτε, εμείς θα φυτεύουμε”, με τη Πράσινη Συμμαχία των πολιτών, οι οποίοι είναι η μεγάλη δύναμή μας και είναι πάντα στο πλευρό μας».
Στο κτήμα Δουκίσσης Πλακεντίας και σε έκταση 20 στρεμμάτων φυτεύτηκαν εκατοντάδες έλατα που χρησιμοποιήθηκαν ως χριστουγεννιάτικα δέντρα, ενώ συνολικά φυτεύτηκαν 2.500 δέντρα.

           


Μετάβαση στο περιεχόμενο