Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει τους οικονομικά ασθενέστερους. Δωρεάν διάθεση ειδών ένδυσης – υπόδησης και λευκών ειδών. Σάββατο 31 Οκτωβρίου & Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009 10:00 έως 14:00, στο ισόγειο του Δημαρχείου

Print Friendly, PDF & Email

Στη δωρεάν διάθεση καινούργιων ειδών ένδυσης – υπόδησης και λευκών ειδών οικιακού εξοπλισμού προς τις ευπαθείς ομάδες, τους συμμετέχοντες και ωφελούμενους στα προγράμματα Πρόνοιας, αλλά και στις οικογένειες που αδυνατούν να προμηθευτούν τα απαραίτητα είδη ρουχισμού προχωρεί ο Δήμος Αμαρουσίου.


Τα είδη αυτά έχουν διατεθεί από την εταιρεία La Redoute, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του εμπορίου ρούχων από απόσταση ( μέσω καταλόγων και διαδικτύου). Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που έχει αναπτύξει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η Δημοτική Αρχή, προς όφελος της πόλης και του πολίτη.                                                                                                                         


Η διάθεση θα πραγματοποιηθεί σε διήμερη ειδική έκθεση, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009 από τις 10 το πρωϊ έως τις 2 το μεσημέρι, στο ισόγειο του Δημαρχείου Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο