Με επιτυχία έγινε ο καθαρισμός του δάσους Μιμικόπουλου από μαθητές της Γερμανικής Σχολής υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 140KB|


 


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009 ο καθαρισμός του Δάσους Μιμικόπουλου  από μαθητές της Γερμανικής Σχολής Αμαρουσίου.

Η περιβαλλοντική αυτή δράση ήταν υπό την Αιγίδα του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη, ο οποίος παρευρέθηκε στον καθαρισμό συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Περιβάλλοντος κ. Αντώνη Παρτσινέβελο, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πρόληψης & Αλληλεγγύης κ. Γ. Πουλόπουλο, τον επικεφαλής του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Κατσιγιάννη και υπαλλήλους του Δήμου, που βοήθησαν τους μαθητές στην ολοκλήρωση της δράσης.

Παρά  τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, το τσουχτερό κρύο και τη βροχή, οι μαθητές συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς παρέλαβαν σακούλες απορριμμάτων και γάντια, τα οποία μοίρασαν οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου, και πρωτοστάτησαν στην περιβαλλοντική ενέργεια της καθαριότητας.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς της Σχολής για την πρωτοβουλία τους, τονίζοντας παράλληλα: «ευχόμαστε η πρωτοβουλία των μαθητών της Γερμανικής σχολής να βρει μιμητές και από άλλα σχολεία. Εμείς ως Δημοτική Αρχή είμαστε και θα είμαστε πάντα στο πλευρό όλων όσοι μπορούν να προσφέρουν και να συμμετάσχουν μαζί μας στην Πράσινη Συμμαχία Εθελοντών που έχουμε δημιουργήσει, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος από όσους το επιβουλεύονται».
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο