Ο Δήμος Αμαρουσίου και το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας συμμετέχουν στη νέα προσπάθεια αναδάσωσης του Κοκκιναρά

Print Friendly, PDF & Email

Κυριακή 15 Μαρτίου 2009
Αναχώρηση: Δημαρχείο Αμαρουσίου, ώρα: 09:00   
 


Ο Δήμος Αμαρουσίου και το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΤΑ συμμετέχουν ενεργά και στη νέα δεντροφύτευση στον Κοκκιναρά Πεντελικού, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου 2009 και ώρα 09:00.     


Για την εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων θα αναχωρήσει λεωφορείο από το Δημαρχείο Αμαρουσίου στις 09:00. Όσοι θα μετακινηθούν με ίδια μέσα, η είσοδος θα είναι στη Νέα Πεντέλη, τέρμα οδού Αγίου Σύλλα.    


Τη δεντροφύτευση, οργανώνει ο Σύνδεσμος Δήμων και Κοινοτήτων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού ( ΣΠΑΠ ), σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και την Περιφέρεια Αττικής και με την υποστήριξη του ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΪ.     


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας
 κ. Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία της νέας προσπάθειας αναδάσωσης του Κοκκιναρά υπογραμμίζει:
«Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει και ενισχύει κάθε προσπάθεια που αφορά την προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος. Συγχαίρω δε όλους τους συμπολίτες μας εθελοντές, τις εθελοντικές οργανώσεις και τους φορείς της πόλης για την ανταπόκριση τους και την αθρόα συμμετοχή τους στην πρώτη δεντροφύτευση του Κοκκιναρά. Τους καλώ και πάλι να συμμετάσχουμε σε αυτή την προσπάθεια του ΣΠΑΠ, αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για το περιβάλλον.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο