Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Δημόσιας Τάξεως κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη

Print Friendly, PDF & Email

|download file .jpg 125KB|


Κύριο θέμα, η μεταφορά του Α. Τ. Αμαρουσίου στο κέντρο της πόλης

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο σε θέματα Δημοσίας Τάξεως κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη, είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.
Το θέμα της  μεταφοράς του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρουσίου στο Κέντρο της πόλης ήταν το κύριο θέμα της συζήτησης, και για το λόγο αυτό ο κ. Πατούλης ζήτησε από τον κ. Μαρκογιαννάκη να αυξηθεί η μηνιαία αποζημίωση για τη μίσθωση κατάλληλου χώρου στο κέντρο της πόλης. Η ανταπόκριση από την πλευρά του κ. Υπουργού στα θέματα που τέθηκαν από τον κ. Πατούλη ήταν θετική και θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες μέρες.
Ο κ. Πατούλης συζήτησε με τον κ. Υπουργό θέματα που αφορούν την ασφάλεια της πόλης του Αμαρουσίου, ενώ ζήτησε την αύξηση του προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου, καθώς και μέτρα που μπορούν να παρθούν για την καλύτερη αστυνόμευση των υπερτοπικών περιοχών της πόλης με τα εμπορικά κέντρα, όπου παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση.
Ακόμη, ο κ. Πατούλης ζήτησε την ενίσχυση από πλευράς Υπουργείου με υλικοτεχνικές υποδομές τόσο την Τροχαία όσο και τα Αστυνομικά τμήματα της ευρύτερης περιοχής, ώστε να αντιμετωπιστούν συνολικά τα προβλήματα της περιοχής.

 


Μετάβαση στο περιεχόμενο