Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου υποδέχθηκε την ομάδα μπάσκετ του Γ. Σ. Α. μετά την επιστροφή της από την Θεσσαλονίκη.

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 140KB|


|donwload file .jpg 123KB|


 


Κοντά στην ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου για να την συγχαρεί για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της 3ης θέσης στο Πρωτάθλημα της Α1, βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης μετέβη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και υποδέχθηκε την αποστολή της ομάδας, που γύρισε θριαμβεύτρια από την Θεσσαλονίκη, όπου νίκησε τον ʼρη με 72-76 και κατέκτησε την 3η θέση και μαζί το «εισιτήριο» για τα σαλόνια της Ευρωλίγκας.

Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο αντιδήμαρχος κκ. Σπ. Σταθούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γ. Πουλόπουλος, Γ. Ζήκος, Ν. Πέππας και Β. Κάββαλος. Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους παίκτες και τον «αρχιτέκτονα» της ομάδας, προπονητή Σούλη Μαρκόπουλο και τόνισε: «Είναι μια μεγάλη επιτυχία για το Μαρούσι, που κάνει όλη την πόλη περήφανη. Το Μαρούσι πάει ψηλά κάθε χρόνο. Ως Δημοτική Αρχή είμαστε δίπλα στην ομάδα και θα είμαστε δίπλα της σε κάθε περίπτωση, θα βοηθήσουμε την ομάδα και τον πρόεδρο και με χορηγούς προκειμένου η ομάδα να ξαναγράψει ιστορία».

Κατά την επιστροφή της στο Μαρούσι, η αποστολή της ομάδας έκανε μια μικρή στάση στο Δημαρχιακό Μέγαρο, και οι πανηγυρισμοί συνεχίστηκαν με την καύση πυροτεχνημάτων στην Πλατεία του ΗΣΑΠ.
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο