Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κοντά στους μαθητές της πόλης, στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Print Friendly, PDF & Email
Γ. Πατούλης: Ενισχύεται η ασφάλεια των σχολείων με την τοποθέτηση σχολικών φυλάκων, ενώ σε συνεργασία με τον ΟΣΚ θα προχωρήσουμε στην κάλυψη στην στεγαστικών αναγκών που παρατηρούνται σε σχολικές μονάδες της πόλης μας.
 


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης κοντά στους μαθητές του 1 ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου κατά την τελετή του Αγιασμού.

|download _.jpg file 155 KB|

Πρεμιέρα σήμερα της νέας σχολικής χρονιάς και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε κοντά στους μαθητές, τους γονείς και την εκπαιδευτική κοινότητα στην τελετή του αγιασμού στα σχολικά συγκροτήματα του 1 ου 3 ου και 11 ου Δημοτικού, καθώς και του 1 ου Γυμνάσιου και Λυκείου Αμαρουσίου. Ταυτόχρονα, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής παραβρέθηκαν στην τελετή του αγιασμού σε όλες τις σχολικές μονάδες της πόλης, αποδεικνύοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον και τη βαρύτητα που δίνει ο Δήμος Αμαρουσίου σε θέματα παιδείας.


Απευθύνοντας έναν σύντομο χαιρετισμό στα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς κατά την τελετή του αγιασμού στα σχολεία που επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, αφού ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, ανακοίνωσε την πρόθεση της νέας Διοίκησης να προχωρήσει στην άμεση λύση και αντιμετώπιση βασικών ζητημάτων που απασχολούν την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης και σχετίζονται κυρίως με την ασφάλεια και την κτιριακή υποδομή των σχολικών μονάδων.|download _.jpg file 196 KB|

Ειδικότερα, ο κ. Πατούλης ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν οι καθιερωμένες τεχνικές εργασίες για το βάψιμο και τον ευπρεπισμό των σχολείων ενώ ενισχύεται η ασφάλεια των μαθητών με την τοποθέτηση φυλάκων σε όλες τις σχολικές μονάδες. Πρόσθεσε μάλιστα ότι η φύλαξη των σχολείων θα ενισχυθεί σε λίγες ημέρες και από άνδρες του Ειδικού Σώματος του Δήμου Αμαρουσίου.


Όσον αφορά τις ελλείψεις σε κτιριακές υποδομές ο κ. Πατούλης ανακοίνωσε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με τον ΟΣΚ προχωρά στη δρομολόγηση όλων των διαδικασιών που απαιτούνται για την κάλυψη των όποιων ελλείψεων υπάρχουν σε σχολικές εγκαταστάσεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο