Ισχυρή παρουσία του Δήμου Αμαρουσίου στη Δ.Ε.Θ. Επαφές του Γ. Πατούλη με Π. Ψωμιάδη και Β. Παπαγεωργόπουλο

Print Friendly, PDF & Email

|download _.jpg file 92 KB|

Ισχυρή ήταν φέτος η παρουσία του Δήμου Αμαρουσίου στην 72 η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης με μια σειρά προσωπικών επαφών που είχε σε ανώτατο επίπεδο με εκπροσώπους της κυβέρνησης, το Νομάρχη Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδη και το Δήμαρχο της πόλης Β. Παπαγεωργόπουλο , προώθησε το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Δήμου Αμαρουσίου και αντάλλαξε απόψεις πάνω σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία του κράτους και των φορέων της αυτοδιοίκησης.


Στο περιθώριο της ΔΕΘ ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή , ενώ είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με υπουργούς και κυβερνητικούς παράγοντες στις οποίες διαπιστώθηκε η βούληση της κυβέρνησης για την προώθηση λύσεων σε χρόνια προβλήματα που απασχολούν το Δήμο Αμαρουσίου.|download _.jpg file 151 KB|
Επίσης, ο κ. Πατούλης επισκέφθηκε τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης όπου συναντήθηκε με το Νομάρχη κ. Π. Ψωμιάδη και το Δήμο Θεσσαλονίκης όπου συναντήθηκε με το Δήμαρχο της συμπρωτεύουσας κ. Β. Παπαγεωργόπουλο. Στις διαδοχικές συναντήσεις του με τους κ. κ. Ψωμιάδη και Παπαγεωργόπουλο ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε στο αυτοδιοικητικό έργο που προωθεί και ως Δήμαρχος Αμαρουσίου και ως μέλος του Δ.Σ. της ΤΕΔΚΝΑ ενώ συζήτησε και το ενδεχόμενο της συνεργασίας της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης και του Δήμου Θεσσαλονίκης με το Δήμο Αμαρουσίου τόσο σε θέματα που αφορούν το ενδεχόμενο της ένταξης του Δήμου Θεσσαλονίκης και λοιπών ΟΤΑ του νομού Θεσσαλονίκης στο Διαδημοτικό Δίκτυο Δομών Υγείας ΟΤΑ, όσο και τη συνεργασία τους σε θέματα περιβάλλοντος, πολιτισμού και τουρισμού.


|download _.jpg file 139 KB|

Ο κ. Πατούλης ξεναγήθηκε επίσης από τον κ. Παπαγεωργόπουλο στο νέο κτίριο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, το οποίο είναι υπό κατασκευή.


Στις συναντήσεις ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου προσκάλεσε τόσο το Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Π. Ψωμιάδη , όσο και το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Β. Παπαγεωργόπουλο να επισκεφθούν το Μαρούσι, πρόταση που έγινε αποδεκτή και από τους δύο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο