Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κοντά σε Συλλόγους της πόλης μας, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ. Δήμαρχος με τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Παραδείσου κ. Σ. Ασημακόπουλο.
|download file .jpg 114 KB|


ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης και ο Αντιδήμαρχος κ. Καρλαύτης στην κοπή πίτας του Παραρτήματος Εθνικής Αντίστασης.
|download file .jpg 102 KB|


Κατάμεστη η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την κοπή της πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αναβρύτων «Τα Ανάβρυτα».
|download file .jpg 113 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου στην κοπή της πίτας του Α. Σ. Νίκη Αμαρουσίου.
|download file .jpg 106 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο της ΠΕΚΑ κ. Κ. Γαλάνη, κατά την κοπή της πίτας της Ένωσης Κεραμιστών.
|download file .jpg 113 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με το Δ. Σ. του Πολιτιστικού & Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Νέο Μαρούσι».
|download file .jpg 92 KB|


Ο κ. Πατούλης πλαισιωμένος από το Δ. Σ. του Συλλόγου Μυτιληνιών «ο Νόστος».
|download file .jpg 101 KB|


Η παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου ερμηνεύει τραγούδια, υπό τη διεύθυνση της διευθύντριας του Ωδείου κας Φωτεινής Κοσκόρου – Παλαμίδη στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού. Παρών στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Ν. Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Δ. Καρλαύτης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Γιαν. Μαρκόπουλος και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Γ. Παπαχρυσάνθου.
|download file .jpg 125 KB|


Στην κοπή της πίτας του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού, ο κ. Δήμαρχος συγχαίρει τα παιδιά που παίρνουν μέρος στα προγράμματα του Κέντρου.
|download file .jpg 109 KB|


Και αυτό το Σαββατοκύριακο, Σύλλογοι της πόλης μας έκοψαν την παραδοσιακή βασιλόπιτα γιορτάζοντας τον ερχομό του νέου έτους, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη. Με ευρεία συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις αυτές, ο κ. Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τον κόσμο για το νέο έτος και να ακούσει τα προβλήματα των κατοίκων κάθε περιοχής από κοντά.


Ο κ. Πατούλης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μ. Μαραγκάκη, τον Αντιδήμαρχο κ. Δ. Καρλαύτη και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σ. Σταθούλη, παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Παραδείσου, που έγινε στον Ιππικό Όμιλο. Ο κ. Πατούλης ανέφερε ότι το 2010 θα είναι χρονιά κατά την οποία θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα προβλήματα της περιοχής του Παραδείσου, ενώ αναφέρθηκε στη διαδικασία περίφραξης του δάσους Μιμηκόπουλου και στα έργα βελτίωσης της περιοχής, όπως η ανακατασκευή του πάρκου στην Καραολή & Δημητρίου, εργασίες συντήρησης στο 6ο Δημοτικό Σχολείο, οι ασφαλτοστρώσεις και οι διανοίξεις οδών, η ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού, η συντήρηση του πρασίνου κ.α.


Στην κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, ο κ. Δήμαρχος δήλωσε την πρόθεση της διοίκησης να κατασκευάσει Μνημείο Εθνικής Συμφιλίωσης στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, ενώ θα τοποθετηθεί στην πλατεία και πλάκα όπου θα αναγράφεται σαφώς η ονομασία της προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Καρλαύτης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Χ. Βλάχος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γ. Συκαμιώτης και ο επικεφαλής του συνδυασμού Δημοτική Ενότητα κ. Μ. Ζιώγας.


Παρουσία πλήθους κόσμου και υπό τους ήχους της χορωδίας «Λαλητάδες των Βορείων Προαστείων» έγινε η κοπή της πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αναβρύτων «Τα Ανάβρυτα», στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε «Καλή Χρονιά» στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος είναι κοντά στα προβλήματα των κατοίκων, ενώ αναφέρθηκε στις δράσεις της Δημοτικής Αρχής στην περιοχή, όπως είναι ο νέος Δημοτικός παιδικός σταθμός που εγκαινιάστηκε, οι προγραμματισμένες ασφαλτοστρώσεις αλλά και οι ασφαλτοστρώσεις που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί, ο καθαρισμός του Κτήματος Καρέλλα, αλλά και η προγραμματισμένη κατασκευή της πεζογέφυρας που θα συνδέει την περιοχή με το κέντρο του Αμαρουσίου. Παρόντες ήταν η Αντιδήμαρχος κ. Ρ. Χαλιώτη, ο πρώην Δήμαρχος κ. Χ. Βλάχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ν. Γαρδέλης, Ν. Πέππας, Αν. Παρτσινέβελος, Σπ. Σταθούλης, Κ. Αντωνόπουλος, Ελ. Λέκκα, Ηλ. Γιαννακάκος και Π. Σαγρής.


Στην κοπή της πίτας του Αθλητικού Συλλόγου Νίκη Αμαρουσίου, που έγινε στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο «Σπ. Λούης», ο κ. Πατούλης κόβοντας την πίτα του Συλλόγου ανέφερε ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα αρχίσουν τα έργα κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου στο 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο. Επίσης ο κ. Δήμαρχος βράβευσε τους αθλητές του Συλλόγου που πρώτευσαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Το «παρών» έδωσαν ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Καρλαύτης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Χ. Βλάχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ελ. Λέκκα, Γλ. Μοστρού, Σπ. Σταθούλης, Β. Κάββαλος, Γ. Πουλόπουλος, Αν. Παρτσινέβελος, Κ. Αντωνόπουλος, Ηλ. Γιαννακάκος, Π. Σαγρής, Αλ. Μπρέγιαννης, Κ. Βλάχος.
Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα παρουσία πλήθους κεραμιστών, σε κέντρο της περιοχής των βορείων προαστίων, έκοψε την πίτα της η Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών Αγγειοπλαστών, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου και του Προέδρου του Κέντρου Τέχνης κ. Ν. Πέππας. Ο κ. Πατούλης, τόνισε την στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου στην τέχνη της Κεραμικής, που τόσα πολλά συνδέουν την πόλη μας με αυτήν, ενώ ο πρόεδρος της ΠΕΚΑ κ. Κ. Γαλάνης ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για τη στήριξη του τόσο στην ΠΕΚΑ όσο και στην οργάνωση της Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμικής που αποτελεί θεσμό για το Μαρούσι και για την Τέχνη της Κεραμικής.


Ο κ. Πατούλης παραβρέθηκε ακόμη στην κοπή της πίτας του Πολιτιστικού-Περιβαλλοντικού Συλλόγου Νέου Αμαρουσίου «Νέο Μαρούσι», στο Δημοτικό Κολυμβητήριο. Ο κ. Πατούλης χαρακτήρισε ως ενέργεια που αναβαθμίζει την περιοχή του Νέου Αμαρουσίου, την μεταστέγαση του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας σε ιδιόκτητο κτήριο του Δήμου στην Κυπρίων Αγωνιστών, ενώ τόνισε ότι μετά από αρκετά χρόνια έγιναν έργα οδοποιίας και ασφαλτόστρωσης στους δρόμους της περιοχής, ενώ εξωραΐστηκε και ανακαινίστηκαν οι χώροι του Αθλητικού Κέντρου και του Δημοτικού Κολυμβητηρίου. Παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Καρλαύτης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γ. Ζήκος, Αλ. Μπρέγιαννης, Κ. Βλάχος και ο βουλευτής Β’ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Βούρος.


Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυτιληνιών Αμαρουσίου & όμορων Δήμων «ο Νόστος», ο κ. Πατούλης τόνισε την σημαντική συμμετοχή των μυτιληνιών στα κοινά του Αμαρουσίου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Καρλαύτης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ν. Γαρδέλης.
Τέλος, ο κ. Πατούλης παραβρέθηκε στην Κοπή της πίτας των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού, όπου συνεχάρη τόσο τον πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης κ. Ν. Πέππα για την προσφορά του Κέντρου στους δημότες του Αμαρουσίου, αλλά έδωσε και πολλά συγχαρητήρια στους δημότες που συμμετέχουν στα προγράμματα του Κέντρου Τέχνης και ανεβάζουν το πολιτιστικό επίπεδο της πόλης μας.
Επίσης ο κ. Δήμαρχος βρέθηκε κοντά στους εργαζομένους των Εξωτερικών συνεργείων του Δήμου Αμαρουσίου, στον χορό που πραγματοποίησαν σε κέντρο διασκεδάσεως των βορείων προαστίων.


Μετάβαση στο περιεχόμενο