Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου από τον υπεύθυνο του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Print Friendly, PDF & Email

Με επιστολή του ο υπεύθυνος του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίας Παρασκευής κ. Μιχάλης Γαβράς ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για τη συμμετοχή του στην ημερίδα που αφορούσε την ένταξη των ατόμων με Αναπηρία στον κόσμο της εργασίας, καθώς και για την ουσιαστική συμβολή του στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις ευκαιρίες που πρέπει να δοθούν στα Α.με.Α. για την εργασιακή τους ένταξη.


Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:


« Αγαπητέ κύριε Πατούλη,


Ο Δήμαρχος, το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίας Παρασκευής και γω προσωπικά σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συμμετοχή σας στην Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009, με αφορμή την « Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού» και τη «Διεθνή Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες» και με θέμα τις «δυνατότητες ένταξης των Ατόμων με Αναπηρίες στον κόσμο της εργασίας».      


Με την παράθεση των απόψεων σας συμβάλλατε ουσιαστικά στον προβληματισμό σχετικά με τις δυνατότητες ένταξης των Ατόμων με Αναπηρίες στον κόσμο της εργασίας. Επίσης βοηθήσατε ιδιαίτερα στην υλοποίηση του σκοπού της εκδήλωσης, που ήταν η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις ευκαιρίες που πρέπει να δοθούν στα Α.με.Α. καθώς και τα κίνητρα που παρέχονται από την πολιτεία με αυτό τον στόχο.    


Η εκδήλωση – ημερίδα αυτή, αποτελεί πλέον θεσμό για την Υπηρεσίας μας και γι’ αυτό ελπίζουμε σε μια επόμενη συνεργασία μας. 
                
Ο Υπεύθυνος του Αυτοτ. Τμήματος
Κοινωνικής Πολιτικής 


Μιχάλης Γαβράς
Δημοτικός Σύμβουλος

Μετάβαση στο περιεχόμενο