Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γ. Πατούλης, στο Σπίτι Φιλοξενίας «Ηλιοτρόπιο» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ενώ κόβει τη βασιλόπιτα παρέα με τα μέλη του Σπιτιού Φιλοξενίας «Ηλιοτρόπιο».
|download file .jpg 101Kb|


Κοντά στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Σπίτι «Ηλιοτρόπιο», τη στέγη – αγκαλιά για άτομα με ειδικές ανάγκες, βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Μέσα στη ζεστή ατμόσφαιρα του ξενώνα φιλοξενίας στην Αγία Φιλοθέη, ο Γιώργος Πατούλης, έκοψε τη βασιλόπιτα παρέα με τα παιδιά, τους συγγενείς και φίλους τους. Αφού έδωσε σε όλους τους παριστάμενους τις θερμότερες ευχές του για τη νέα χρονιά, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ο Δήμος Αμαρουσίου σταθερά και έμπρακτα θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο που επιτελείται στον ξενώνα.

«Πάντα θα είμαστε κοντά σας, για να σας ακούμε και να προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις στις ανάγκες σας, όπως, άλλωστε, έχουμε πράξει έως τώρα. Πάντα θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για σας, όπως, αντίστοιχα, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό όποιου συνανθρώπου μας χρειάζεται τη στήριξη και τη θαλπωρή μας» ανέφερε ο κ. Πατούλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο