Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Β. Κόκκαλη τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Σύλλογου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» Δ. Θεοχάρη μέλη και φίλους του Συλλόγου στη εκδήλωση για τη γιορτή της Τσικνοπέμπτης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Β. Κόκκαλη τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Σύλλογου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» Δ. Θεοχάρη μέλη και φίλους του Συλλόγου στη εκδήλωση για τη γιορτή της Τσικνοπέμπτης.


 


Μία ξεχωριστή βραδιά με μουσική,αποκριάτικα τραγούδια και πλούσια παραδοσιακά εδέσματα απόλαυσαν οι φίλοι και τα μέλη του Εξωραϊστικού Σύλλογου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή», στην εκδήλωση που διοργάνωσε προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί την Τσικνοπέμπτη στα γραφεία του Συλλόγου.       


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Προέδρου του Δ.Σ. κου Δημήτρη Θεοχάρη συμμετείχε στην εκδήλωση, ανταλλάσοντας εγκάρδιες ευχές με τους κατοίκους της γειτονιάς του Ψαλιδίου.


Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κος Πατούλης συνεχάρη το Σύλλογο Ψαλιδίου για την πρωτοβουλία διοργάνωσης αυτής της εκδήλωσης που συμβάλλει στη διατήρηση των εθίμων του τόπου μας και στη ψυχαγωγία των φίλων και μελών του Συλλόγου σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή.
Διαβεβαίωσε παράλληλα τους παρευρισκόμενους ότι ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται κοντά τους, ανταποκρινόμενος στα αιτήματα της γειτονιάς του Ψαλιδίου, καθώς στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο Αντιδήμαρχος κος Βασίλης Κόκκαλης.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο