Νέα προσφορά φαρμάκων από τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «Ελληνική Παιδεία» στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, μιλώντας στους μικρούς μαθητές συγχαίροντάς τους για την προσφορά τους.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων «Ελληνική Παιδεία» στο Νέο Ηράκλειο Φ. Τσομάκου, και τους μαθητές, σε αναμνηστική φωτογραφία.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, προσφέροντας στα παιδιά από ένα συμβολικό δώρο.


 


Ακολουθώντας το παράδειγμα του Δημοτικού Σχολείου στο Μαρούσι, μεγάλη ποσότητα φαρμάκων συγκέντρωσαν οι μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο του παραρτήματος των Εκπαιδευτηρίων «Ελληνική Παιδεία» στο Νέο Ηράκλειο για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αμαρουσίου. Τα φάρμακα παρέδωσε στο Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, αντιπροσωπεία 18 μαθητών με τη συνοδεία των δασκάλων τους.


Η συγκεκριμένη ενέργεια εντάσσεται στη δράση που με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Πατούλη, ξεκίνησε ο Δήμος τον περασμένο Δεκέμβριο στα σχολεία της πόλης, στην οποία τα Εκπαιδευτήρια «Ελληνική Παιδεία» έχουν ανταποκριθεί με ιδιαίτερη θέρμη.


Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τη Διευθύντρια του σχολείου Φωτεινή Τσομάκου, και την εκπαιδευτικό Μαρία Σανιδά, που συνόδευαν τα παιδιά στην επίσκεψή τους, για την υποστήριξη της πρωτοβουλίας του Δήμου. Μιλώντας στους μαθητές ο κ. Πατούλης, τους ευχαρίστησε θερμά και τους συνεχάρη για την προσπάθειά τους, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα της πράξης τους αυτής καθώς, όπως ανέφερε «προσφέροντας φάρμακα σε αυτούς που τα στερούνται βοηθούν στο να σωθούν ανθρώπινες ζωές».


Ως ενθύμιο από την επίσκεψή τους ο Δήμαρχος προσέφερε σε καθένα από τα παιδιά από ένα συμβολικό δώρο.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο