Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου δίνει το «παρών» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Συλλόγων της πόλη μας

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Γ.Πατούλης με το Δ.Σ. του Συλλόγου Αθμονέων στην κοπή της πίττας του συλλόγου.
|download file .jpg 113Kb|


Ο κ.Πατούλης κόβει την πίττα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου υπό τα βλέμματα του Δ.Σ. του Συλλόγου.
|download file .jpg 98Kb|


Στις εκδηλώσεις της κοπής της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας του Συλλόγου Αθμονέων και του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης.


Κατά την κοπή της πίττας του Συλλόγου Αθμονέων, που έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου παρουσία δημοτικών συμβούλων και πλήθους κόσμου, ο κ.Πατούλης αναφέρθηκε στην άριστη έως τώρα συνεργασία της Διοίκησης με τον σύλλογο Αθμονέων, τον παλαιότερο σύλλογο της πόλης. «Κατά την πρώτη θητεία μας καταφέραμε και ανταποκριθήκαμε σε όλα τα αιτήματα του Συλλόγου Αθμονέων, που είναι ο παλαιότερος Σύλλογος της πόλης μας. Τοποθετήσαμε το άγαλμα της Αμαρυσίας Αρτέμιδος στην πλατεία Κασταλίας και βρήκαμε στέγη για το Λαογραφικό Μουσείο, το οποίο ήταν για χρόνια στεγασμένο σε ένα υπόγειο. Στο νέο αυτό, σύγχρονο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου, σε μια από τις αίθουσες θα δώσουμε το όνομα της προέδρου του συλλόγου, Μαρούλας Χατζηδημητράκη, για να την τιμήσουμε για την προσφορά της στην πόλη. Είμαι βέβαιος ότι η στενή αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί».
Από την πλευρά της η πρόεδρος του συλλόγου Αθμονέων, Μ.Χατζηδημητράκη, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη συνεργασία και τόνισε ότι το Λαογραφικό Μουσείο ανήκει σε όλους τους Μαρουσιώτες, καλώντας παράλληλα τον κόσμο που έχει κάποια κειμήλια να τα παραχωρήσει στο μουσείο.
Ιδιαίτερο τόνο στην εκδήλωση παίζοντας εορταστικά τραγούδια, έδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου, για την συμμετοχή της οποίας ευχαρίστησε θερμά τον κ. Δήμαρχο η κ.Χατζηδημητράκη,


Στη συνέχεια, ο κ. Πατούλης και μέλη του Δημοτικού συμβουλίου παραβρέθηκαν στην κοπή της πίττας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου, που έγιναν στα γραφεία του Συλλόγου.
Ο κ. Δήμαρχος, παρουσία πλήθους κόσμου, αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του Συλλόγου Ψαλιδίου, ενώ επανέλαβε ότι η Διοίκηση θεωρεί συνεργάτες τους εξωραϊστικούς συλλόγους της πόλης μας. «Η διοίκηση του Δήμου μας βρίσκεται κοντά σε κάθε γειτονιά της πόλης. Πραγματοποιήσαμε πολλά για το Ψαλίδι, όπως είναι η κυκλοφοριακή μελέτη για την οδό Βύρωνος, η νέα παιδική χαρά, η αποξήλωση των παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας. Μπορούμε να κάνουμε όμως ακόμη περισσότερα, και σας θέλουμε στο πλευρό μας, ως πολύτιμους συνεργάτες», τόνισε ο κ. Δήμαρχος.
Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου κ. Β. Τζιτζικοπούλου ευχήθηκε στον κ. Δήμαρχο «καλή χρονιά» και καλή επιτυχία στο έργο του, ενώ τόνισε την ικανοποίηση της για την συνεργασία που έχει ο Σύλλογος με την Διοίκηση του Δήμου. 


  


        

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο