Νέα επιχείρηση αποξήλωσης παράνομων διαφημιστικών πινακίδων από το Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Σε νέα επιχείρηση ο Δήμος Αμαρουσίου προχώρησε στην απομάκρυνση δώδεκα παράνομων διαφημιστικών πινακίδων από τη συμβολή των οδών    Καποδιστρίου και Πεντελικού έως τη διασταύρωση Καποδιστρίου και Ελευθερίας.
|Download file .jpg 119 KB|


ʼνδρες από τα συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου φυτεύουν φοίνικες, στα σημεία  που απομακρύνθηκαν οι παράνομες πινακίδες και οι συνθήκες ήταν κατάλληλες.
|download file .jpg 190 KB|


Σε νέα επιχείρηση αποξήλωσης παράνομων διαφημιστικών πινακίδων προχώρησε την Τρίτη 6 Απριλίου 2010 ο Δήμος Αμαρουσίου. Συνεργεία του Δήμου αποξήλωσαν δώδεκα παράνομες διαφημιστικές πινακίδες από τη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Πεντελικού έως τη διασταύρωση Καποδιστρίου και Ελευθερίας.
 Παράλληλα, ο Δήμος Αμαρουσίου φύτεψε φοίνικες, όπου οι συνθήκες από τα σημεία που απομακρύνθηκαν οι παράνομες πινακίδες ήταν κατάλληλες.    
Η αποξήλωση παράνομων διαφημιστικών πινακίδων θα συνεχισθεί και τις επόμενες ημέρες.       


Παρόντες στην επιχείρηση αποξήλωσης ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος και αρμόδιος για την εποπτεία αποξήλωσης των διαφημιστικών πινακίδων κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΑΔΑ κ. Αθανάσιος Βελής.


Έως σήμερα  ο Δήμος Αμαρουσίου έχει αποξηλώσει 383 παράνομες διαφημιστικές πινακίδες που υπήρχαν στα διοικητικά του όρια.
 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο