Μικροί και μεγάλοι παραβρέθηκαν στην προβολή της παιδικής ταινίας «Οι Απίθανοι» στο δημοτικό κινηματογράφο Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος»

Print Friendly, PDF & EmailΜικροί και μεγάλοι στην προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων για παιδιά «Οι Απίθανοι».


 


Παρουσία μικρών και μεγάλων φίλων των κινουμένων σχεδίων πραγματοποιήθηκε η προβολή της παιδικής ταινίας «Οι Απίθανοι» στην ειδική, ελευθέρας εισόδου, κινηματογραφική βραδιά που διοργανώθηκε με την ευκαιρία της φετινής έναρξης λειτουργίας του δημοτικού κινηματογράφου «Μίμης Φωτόπουλος». Στη βραδιά προβολής το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Α.Δ.Α) Γιώργος Ζήκος.

Εκ μέρους του Δημάρχου ο κ. Ζήκος, ευχαρίστησε το κοινό για την παρουσία του στη βραδιά και τη στήριξή του προς το δημοτικό Κινηματογράφο της πόλης που παρά τις οικονομικές δυσκολίες συνεχίζει να λειτουργεί προσφέροντας προσιτή σε όλους, μικρούς και μεγάλους, διέξοδο ψυχαγωγίας. «Και φέτος διατηρούμε το εισιτήριο στα ίδια με τα περυσινά ήδη χαμηλά επίπεδα για να μην επιβαρύνουμε τα νοικοκυριά της πόλης μας αλλά και φροντίζουμε να στηρίζουμε τη λειτουργία του αποκλειστικά με χορηγίες χωρίς να ξοδεύουμε ούτε ένα επιπλέον ευρώ από τα ταμεία του Δήμου» ανέφερε ο κ. Ζήκος.

Πριν την έναρξη της ταινίας τα παιδιά είχαν επιδοθεί σε ένα απολαυστικό παιχνίδι στον παιδότοπο του προαύλιου χώρου του κινηματογράφου.


Για το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου από 14/6 – 27/6 πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο