Μια ξεχωριστή γιορτή με πολύ κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου για την έλευση του καλοκαιριού

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η προσπάθειά μας για τη βελτίωση της ποιότητας της παρερχομένης εκπαίδευσης στον Δήμο μας, θα είναι συνεχής

Μια ξεχωριστή γιορτή με πολύ κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου για την έλευση του καλοκαιριού.

Οι μικροί μαθητές εξέπληξαν όλους με τις ευχάριστες δημιουργίες τους σε ένα άκρως καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς για αυτή την σημαντική προσπάθεια που κάνουν για τα παιδιά στο 1ο Ειδικό Σχολείο Αμαρουσίου καθώς επίσης και τον Διευθυντή κ. Θανάση Γρίβα για την πολύτιμη δουλειά που προσφέρει.  

Είμαστε κοντά σας με όλες μας τις δυνάμεις.

Ως υπεύθυνη Δημοτική Αρχή  και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους μαθητές, την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και τους γονείς, προσπαθήσαμε στο βαθμό των δυνατοτήτων μας, ν’ ανταποκριθούμε στις νέες συνθήκες και τις προκλήσεις, αλλά και να προσφέρουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας.

Η προσπάθειά μας για τη βελτίωση της ποιότητας της παρερχομένης εκπαίδευσης στον Δήμο μας, θα είναι συνεχής, υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

 

Σχετικά αρχείαΜια ξεχωριστή γιορτή με πολύ κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου για την έλευση του καλοκαιριού (1)


Μια ξεχωριστή γιορτή με πολύ κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου για την έλευση του καλοκαιριού (2)


Μια ξεχωριστή γιορτή με πολύ κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου για την έλευση του καλοκαιριού (3)


Μια ξεχωριστή γιορτή με πολύ κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου για την έλευση του καλοκαιριού (4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο