Στην εορταστική εκδήλωση του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Ένα όμορφο καλοκαιρινό βράδυ απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου στο Barbeque Weekend Party που διοργανώθηκε με την ευκαιρία της λήξης με επιτυχία της τρέχουσας προσκοπικής χρονιάς.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συμμετείχε στην εορταστική εκδήλωση και απευθύνοντας εγκάρδιο χαιρετισμό στους παριστάμενους μαζί με τις ευχές του για «Καλό Καλοκαίρι», συνεχάρη τους προσκόπους και τους Αρχηγούς του 1ου Συστήματος για το πλούσιο εθελοντικό και κοινωνικό έργο που προσφέρουν στο Μαρούσι και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να υπηρετούν τις αρχές και τις αξίες του ανθρωπισμού, ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη εποχή του διανύουμε.

Ο Αρχηγός του Συστήματος κ. Νίκος Μπόγδανος ευχαρίστησε από καρδιάς το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη για την θερμή υποστήριξή του στο έργο των προσκόπων, καθώς και για την παραχώρηση του γηπέδου μπάσκετ του Αγίου Θωμά για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Κωνσταντίνος Ρώτας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης,  Πέτρος Κόνιαρης, Ευθύμιος Τσίγκας και Στέφανος Τσιπουράκης επίσης παραβρέθηκαν ο Υπαρχηγός του Συστήματος κ. Ηλίας Ζορμπαλάς και η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης κα Μαργαρίτα Διακάκη –Γεωργοπούλου.

 

Σχετικά αρχείαΣτην εορταστική εκδήλωση του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης (1)


Στην εορταστική εκδήλωση του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης (2)


Στην εορταστική εκδήλωση του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης (3)


Στην εορταστική εκδήλωση του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης (4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο