Μεγάλη ποσότητα από είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου

Print Friendly, PDF & Email

Σε φιλική και εγκάρδια ατμόσφαιρα ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου παρέδωσε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη μεγάλη ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης  για την ενίσχυση των ωφελουμένων  στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αμαρουσίου.

Συνδράμοντας την καθιερωμένη πρωτοβουλία  εθελοντικής προσφοράς και αγάπης του Δ.Σ. του Συλλόγου, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζάχαρη, ρύζι, λάδι, αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα εβαπορέ). Επίσης είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη για παιδιά και βρέφη, καθώς και για  την Τρίτη Ηλικία.

Κατά την παράδοση των ειδών, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μίλησε για την άριστη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί εδώ και πολλά χρόνια με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αμαρουσίου και ευχαρίστησε από καρδιάς την Πρόεδρο κα Δήμητρα Τσουκλείδου, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την αδιάλειπτη στήριξη στο κοινωνικό έργο του Δήμου Αμαρουσίου, μέσα από το οποίο δεκάδες συμπολίτες δεν νιώθουν μόνοι και αβοήθητοι, ιδιαίτερα στις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ο κ. Πατούλης αντάλλαξε θερμές εορταστικές ευχές με τις συμμετέχουσες στην εκδήλωση για υγεία, δημιουργικότητα και πρόοδο.

Η πρόεδρος κα Δήμητρα Τσουκλείδου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου για το σημαντικό κοινωνικό του έργο ως Δήμαρχος, αλλά και ως Πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ, μέσα από το οποίο πολλοί συμπολίτες μας βρίσκουν ανακούφιση και συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη εποχή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Αντιδήμαρχος κα Ρένα Χαλιώτη. Τα είδη παρελήφθησαν από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου να παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο Γεύμα Αγάπης και στην Δημοτική Ιματιοθήκη.

 

Σχετικά αρχείαΜεγάλη ποσότητα από είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου_1


Μεγάλη ποσότητα από είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο