Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ε. Κατσιγιάννη, από τη διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, με ιδιαίτερη μνεία στο πρόσωπο και στην προσφορά του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, απηύθυνε η Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Αμαρουσίου Αρέστη Ελπινίκη.

Μεταξύ άλλων, στην επιστολή της αναφέρεται: «Σας συγχαίρω για το έργο σας και επιτρέψτε μου να αναφερθώ στην προσφορά του κυρίου Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη. Θεωρώ πως είναι ένας αξιόλογος Πρόεδρος και άξιος για τη θέση που του αναθέσατε, καθώς νοιάζεται αμέριστα για τα σχολεία του Δήμου σας και την εύρυθμη λειτουργία τους, κατανοεί τα προβλήματά μας και συμβάλλει με κάθε τρόπο στην επίλυσή τους. Σε ένανα ευαίσθητο και κατά τα άλλα σημαντικότατο τομέα που είναι τα σχολεία, πιστεύω ότι κάνει το καλύτερο, άοκνα, με ευγένεια και ανθρωπιά».

Η Διευθύντρια του σχολείου είχε επισημάνει και σε επιστολή της στο παρελθόν την πολύ καλή συνεργασία με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, συγχαίροντας για ακόμη μία φορά τον Δήμαρχο «για την ικανότητά του να επιλέγει συνεργάτες και να τους τοποθετεί στις ανάλογες θέσεις ευθύνης».

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο