Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Τουρνουά Μπάσκετ 3×3 στην περιοχή Δωδώνη Αμαρουσίου με αφορμή την ανάπλαση του γηπέδου από τον Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Ο Δήμος μας στηρίζει και ενθαρρύνει τη συνεχόμενη αναβάθμιση και  λειτουργία του Αθλητισμού στην πόλη μας με ποικίλους τρόπους, γιατί τα οφέλη του Αθλητισμού είναι πολλά και αναμφισβήτητα για τον καθένα ξεχωριστά αλλά και για ολόκληρη την κοινωνία

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Τουρνουά Μπάσκετ 3×3 στην περιοχή Δωδώνη Αμαρουσίου με αφορμή την ανάπλαση του γηπέδου από τον Δήμο Αμαρουσίου.

Στο Τουρνουά συμμετείχαν 58 άτομα με 16 διαφορετικές ομάδες ενώ η συνολική του διάρκεια κράτησε περίπου 4 ώρες.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης επ’ αφορμής της εκδήλωσης, σε μήνυμα του ανέφερε πως «είναι ξεχωριστή η σημερινή ημέρα καθώς παραδίδουμε ένα  έργο – ανάσα για τους πολίτες αλλά και για τη νεολαία της πόλης μας.

Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι συνοδοιπόρος στον αθλητισμό. Δίνουμε ένα ακόμη κίνητρο στον καθένα για υγιή και σωστή άθληση που αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, στην υγεία, στην ευεξία αλλά και στη ψυχαγωγία.

Ο Δήμος μας στηρίζει και ενθαρρύνει τη συνεχόμενη αναβάθμιση και  λειτουργία του Αθλητισμού στην πόλη μας με ποικίλους τρόπους, γιατί τα οφέλη του Αθλητισμού είναι πολλά και αναμφισβήτητα για τον καθένα ξεχωριστά αλλά και για ολόκληρη την κοινωνία, κατέληξε ο κ. Πατούλης, ενώ συνεχάρη τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δωδώνη κ. Ζορμπαλά για την άψογη συνεργασία».

Παρόντες στο Τουρνουά ήταν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης και Κωνσταντίνος Ρώτας ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Καρλαύτης ενώ αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή στο Τουρνουά του Δημοτικού Συμβούλου κ. Αθανάσιου Βλαχοπιώτη. 

 

Σχετικά αρχείαΜεγάλη επιτυχία σημείωσε το Τουρνουά Μπάσκετ 3×3 στην περιοχή Δωδώνη Αμαρουσίου με αφορμή την ανάπλαση του γηπέδου από τον Δήμο Αμαρουσίου (1)


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Τουρνουά Μπάσκετ 3×3 στην περιοχή Δωδώνη Αμαρουσίου με αφορμή την ανάπλαση του γηπέδου από τον Δήμο Αμαρουσίου (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο