Έγραψε ιστορία το 7ο Motor Festival του ΟΑΚΑ

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης:  Ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να πρωτοστατεί με δρώμενα που στόχο έχουν την προσέλκυση επισκεπτών και την δυναμική ανάπτυξης της πόλης μας

Ότι πιο εντυπωσιακό έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο χώρο της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα έζησαν οι χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν το τριήμερο 2 έως 4 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ. Το 7ο Motor Festival, που διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, στην ειδικά διαμορφωμένη αρένα του Ολυμπιακού Σταδίου έγραψε… ιστορία.

Αποδείχτηκε στην πράξη ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου κόσμου στην Ελλάδα, αφού οι αθλητές – οδηγοί που μετείχαν στο φεστιβάλ, φρόντισαν να κρατήσουν… κομμένη την ανάσα των θεατών.

Το Motor Festival έχει γίνει, πλέον, θεσμός και το… ταξίδι του θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη, αφού αυτή η προσπάθεια, που ενώνει το χθες, το σήμερα και το αύριο της μηχανοκίνησης, αγκαλιάστηκε απ’ όλους.

Ήδη οι διοργανωτές ετοιμάζουν τα σχέδιά τους για το άμεσο μέλλον, ώστε το Motor Festival να καθιερωθεί με διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Στον Δήμο Αμαρουσίου, υπό την αιγίδα του οποίου διεξήχθη το 7ο Motor Festival, άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης.

Ενδεικτικά είναι τα λόγια δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, τα οποία μετέφερε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Αμαρουσίου κ. Νώντας Γαρδέλης, ο οποίος, μάλιστα, συμμετείχε ενεργά στο φεστιβάλ ως συνοδηγός του Κύπριου Πρωταθλητή και πανευρωπαϊκά καταξιωμένου οδηγού Πάμπου Χαραλάμπους:

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης. Γι’ αυτό είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε την υποστήριξή μας και στο επόμενο Motor Festival που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει να πρωτοστατεί με δρώμενα που στόχο έχουν την προσέλκυση επισκεπτών και την δυναμική ανάπτυξης της πόλης μας».

Ο διοργανωτής του Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς, έριξε το βράδυ της Κυριακής την… αυλαία της διοργάνωσης στέλνοντας το μήνυμα: «Ο ελληνικός μηχανοκίνητος αθλητισμός μπορεί να πάει πολύ ψηλά και ενωμένοι μπορούμε να το πετύχουμε».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Σταθούλης. 

 

Σχετικά αρχείαΈγραψε ιστορία το 7ο Motor Festival του ΟΑΚΑ (1)


Έγραψε ιστορία το 7ο Motor Festival του ΟΑΚΑ (2)


Έγραψε ιστορία το 7ο Motor Festival του ΟΑΚΑ (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο