Μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής προσέφερε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου στους ευπαθείς συμπολίτες για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής προσφέρθηκε από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου στους ευπαθείς συμπολίτες για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα. Τα προϊόντα ήταν ευγενικές χορηγίες επιχειρήσεων, συλλόγων και φορέων.

Συγκεκριμένα, στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου διανεμήθηκαν ανάλογα με τις ανάγκες τους :

-Σε 338 οικογένειες, εορταστικό πακέτο με τρόφιμα (κρεατικά, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, λάδι, πουρές, ζάχαρη, αλεύρι γάλα, φέτα, ντοματοπολτός, καφές, μπαχαρικά, γλυκίσματα, τσουρέκια, αυγά), καθώς και οδοντόκρεμες είδη καθαρισμού και ατομικής υγιεινής.
Στα εορταστικά πακέτα, σημαντικές ήταν οι χορηγίες του Ομίλου «Ελληνικά Πετρέλαια», της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου.    

– Σε 30 οικογένειες,  με την ευγενική υποστήριξη των χορηγών διατέθηκε αρνί.

-Σε 30 οικογένειες δόθηκε εορταστικό πακέτο, με κοκορέτσι, κρασί, αυγά, ζυμαρικά, φέτα και γλυκύσματα, χορηγία της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» σε συνεργασία με το «Μπορούμε».

-Σε 117 παιδιά προσφέρθηκαν παιδικά παπούτσια, χορηγία της εταιρείας TOMS”, με την υποστήριξη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

– Σε 90 οικογένειες, είδη ρουχισμού.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαριστεί προσωπικά τον καθένα χωριστά από τους χορηγούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την κοινωνική ευαισθησία και την αλληλεγγύη του προς τον συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται από την κρίση.
«Μέσα από τη γενναιόδωρη προσφορά σας, κανείς στην πόλη μας δεν έμεινε μόνος και αβοήθητος και τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα. Με την πολύτιμη υποστήριξή σας στεκόμαστε σταθερά στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη τη βοήθεια μας.
 Σας ευχαριστώ προσωπικά για τη σημαντική συμβολή σας στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής στην τοπική μας κοινωνία.»  

 

Σχετικά αρχείαΜεγάλες ποσότητες τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής προσέφερε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου στους ευπαθείς συμπολίτες για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα (1)


Μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής προσέφερε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου στους ευπαθείς συμπολίτες για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα (2)


Μεγάλες ποσότητες τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής προσέφερε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου στους ευπαθείς συμπολίτες για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο