Με το σύνθημα «Ομορφαίνουμε τις γειτονιές, δημιουργούμε μία πόλη φιλική στα παιδιά» παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, τη νέα πρότυπη παιδική χαρά στη γειτονιά του Ψαλιδίου

Print Friendly, PDF & Email Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της νέας παιδικής χαράς.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλη, και τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου Δ. Θεοχάρη, εγκαινιάζοντας το νέο χώρο αναψυχής για τα παιδιά στο Ψαλίδι.
Πλήθος μικρών και μεγάλων παραβρέθηκε στην τελετή των εγκαινίων της νέας παιδικής χαράς στο Ψαλίδι. 


 


Μία νέα παιδική χαρά για την αναψυχή των οικογενειών στη γειτονιά του Ψαλιδίου παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνεχίζοντας την προσπάθεια της Διοίκησης για τη δημιουργία μίας πόλης ανθρώπινης και φιλικής προς τα παιδιά. Τα εγκαίνια της νέας παιδικής χαράς που βρίσκεται επί της οδού Λακωνίας πραγματοποιήθηκαν σε ατμόσφαιρα γιορτής παρουσία πλήθους αιρετών, εκπροσώπων φορέων της πόλης, κατοίκων της περιοχής αλλά και μικρών παιδιών.


Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, αναφέρθηκε στην προτεραιότητα που δίνει η Δημοτική Αρχή στην υλοποίηση έργων και παρεμβάσεων προς όφελος των κατοίκων σε κάθε γειτονιά δείχνοντας, παράλληλα, ιδιαίτερη μέριμνα για τη νεολαία της πόλης. «Με τη νέα πρότυπη παιδική χαρά που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας ενισχύουμε περαιτέρω τις υποδομές σε επίπεδο αναψυχής των οικογενειών και των παιδιών μας εδώ στο Ψαλίδι. Μετά τη νέα παιδική χαρά δίπλα στο Υπουργείο Παιδείας και τις αναπλάσεις σε άλλες τρεις παιδικές χαρές στην ευρύτερη περιοχή του Ψαλιδίου, κάνουμε ένα ακόμη βήμα με την παράδοση μίας ακόμη νέας παιδικής χαράς».


Επιβεβαιώνοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για την περιοχή του Ψαλιδίου, ο κ. Πατούλης, αναφέρθηκε και στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια όπως είναι οι διανοίξεις, οι διαμορφώσεις και ασφαλτοστρώσεις οδών αλλά και οι ενέργειες για τη βελτίωση της κυκλοφορίας εντός του ιστού της γειτονιάς, έργα που έδωσαν λύση σε προβλήματα που για χρόνια δημιουργούσαν εικόνα εγκατάλειψης στη γειτονιά.


«Έχοντας στο πλευρό μας τους συλλόγους της περιοχής αλλά πάνω από όλα με τη στήριξη όλων των συμπολιτών μας, θα συνεχίσουμε το έργο μας σε κάθε γειτονιά. Στόχος μας είναι να χτίσουμε μία πόλη πρότυπο για να ζει κανείς, μία πόλη ανθρώπινη, φιλική προς τα παιδιά και τους κατοίκους της, στήριγμα για την οικογένεια και την εργαζόμενη μητέρα» προσέθεσε ο κ. Πατούλης.


Εκπροσωπώντας τους κατοίκους της περιοχής ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Ζωοδόχος Πηγή» Ψαλιδίου Αμαρουσίου Δημήτρης Θεοχάρης, ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για το αμέριστο ενδιαφέρον που έχει επιδείξει σταθερά όλα αυτά τα χρόνια για το Ψαλίδι καλωσορίζοντας τα παιδιά και τους γονείς τους στον νέο αυτό όμορφο χώρο.


Η γιορτή των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με την παράσταση θεάτρου σκιών του Κώστα Σπυρόπουλου «Ο Καραγκιόζης Οικολόγος» ενθουσιάζοντας τα παιδιά που βρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου χώρου αναψυχής που στο εξής θα τα φιλοξενεί.


Παρόντες στα εγκαίνια της νέας παιδικής χαράς στη γειτονιά του Ψαλιδίου ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Σμυρνής, Βασίλης Κόκκαλής, Νίκος Πέππας, Δημήτρης Καμπούκος, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Νίκος Κάββαλος, Ελένη Λέκκα, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Αθανάσιος Βελής.


 


 


   


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο