Με το παράσημο των φίλων του προσκοπισμού τίμησε τον Δήμαρχο Γ. Πατούλη, η προσκοπική οικογένεια του Αμαρουσίου με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της

Print Friendly, PDF & Email

Τις ευχές του για μία δημιουργική προσκοπική χρονιά γεμάτη με δράσεις προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, κατά την παρουσία του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των τριών Συστημάτων Προσκόπων του Αμαρουσίου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο. Με την ευκαιρία της εκδήλωσης οι πρόσκοποι τίμησαν τον Δήμαρχο με το παράσημο των φίλων του προσκοπισμού.

Παρουσία πλήθους προσκόπων, γονέων και φίλων, αλλά και δημοτικών συμβούλων, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στον οποίο συνεχάρη τους προσκόπους κάθε ηλικίας που αποτελούν ζωντανό κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας στηρίζοντας μέσα από την ενεργό συμμετοχή τους κοινωφελείς προσπάθειες και δράσεις.

Ευχαριστώντας για την τιμητική απονομή τους αρχηγούς των προσκοπικών συστημάτων της πόλης Νίκο Κακογιάννη, Γιάννη Γεωργόπουλο, και Αλέξανδρο Μπόττα, ο κ. Πατούλης, διατύπωσε τη σταθερή στήριξη του έργου και των πρωτοβουλιών της προσκοπικής οικογένειας της πόλης που φέτος συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής.

«θα συνεχίσουμε να ενεργούμε προς την κατεύθυνση της ενδυνάμωσης του εθελοντικού κινήματος στην πόλη μας. Στο πλαίσιο αυτό η συνεργασία σας μας είναι πολύτιμη και ιδιαίτερα εποικοδομητική προς όφελος του κοινωνικού συνόλου» σημείωσε ο Δήμαρχος κ. Πατούλης.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Ευθύμιος Τσίγκας, και ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ενώ δέχεται το παράσημο των φίλων του προσκοπισμού.


Στιγμιότυπα από την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των προσκόπων Αμαρουσίου.


Στιγμιότυπα από την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των προσκόπων Αμαρουσίου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλη, τον Αντιδήμαρχο Ευ. Τσίγκα, τον δημοτικό σύμβουλο Π. Κόνιαρη, και εκπροσώπους του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο