Για τα ζητήματα της γειτονιάς ενημέρωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, τους κατοίκους στην κοπή της πίτας του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Λέσβου

Print Friendly, PDF & Email

Παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, και μελών του Συλλόγου, ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Λέσβου σε ζεστή ατμόσφαιρα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στα γραφεία του.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, αντάλλαξε ευχές και συζήτησε με τους παρισταμένους κατοίκους για τα ζητήματα καθημερινότητας που τους απασχολούν.

Τα ζητήματα είχε εκθέσει νωρίτερα η πρόεδρος του Συλλόγου και Αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην επισκευή του γηπέδου μπάσκετ προπόνησης της Α.Ο Αρίωνας Αμαρουσίου, στα έργα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων, αλλά και στην ενίσχυση της καθαριότητας και της προσπάθειας των εθελοντών για τη διατήρηση του πρασίνου στη γειτονιά.

Ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, όσον αφορά στα έργα ομβρίων, ενημέρωσε ότι θα αρχίσουν μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ οι εργασίες επισκευής του γηπέδου του Αρίωνα θα ενταχθούν σε μελέτη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου. Αναφορικά με την καθαριότητα ενημέρωσε ότι θα ενισχυθεί άμεσα λόγω της πρόσληψης εργατών καθαριότητας για εξωτερικούς χώρους, ενώ στο θέμα της προστασίας των δασών τόνισε ότι είναι στις προτεραιότητες του Δήμου όσον αφορά στην κατάφυτη γειτονιά της Νέας Λέσβου.

Παρών στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συλλόγου ήταν και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρλαύτης.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά την κοπή της πίτας του Συλλόγου Νέας Λέσβου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την πρόεδρο του Συλλόγου και Αντιδήμαρχο Ρ. Χαλιώτη, μιλώντας για τα ζητήματα της περιοχής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο