Με το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, και στελέχη της Διοίκησης του Δήμου συναντήθηκε το ΔΣ του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου

Print Friendly, PDF & EmailΘέματα οδοποιΐας ετέθησαν, μεταξύ άλλων, από το ΔΣ του συλλόγου Ψαλιδίου στη συνάντησή του με το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη.
|download file .jpg 98 KB|


Για τις δραστηριότητες του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου, για ζητήματα που σχετίζονται με την περιοχή τους αλλά και προτάσεις για αναβάθμιση της σε θέματα για τα οποία χρειάζεται η Διοίκηση του Δήμου να αναλάβει πρωτοβουλία, συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τους εκπροσώπους του συλλόγου στη συνάντηση που είχαν στο γραφείο του στο Δημαρχείο της πόλης.

Στη διάρκεια της επικοινωνίας τους με το Δήμαρχο, παρόντων και των Αντιδημάρχων Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, και Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Νικόλαου Πέππα, το ΔΣ του συλλόγου έθεσε υπόψη του Γιώργου Πατούλη ζητήματα πολεοδομικού ενδιαφέροντος, οδοποιΐας, ηλεκτροφωτισμού αλλά και πρασίνου, τα οποία έχουν ήδη συζητηθεί σε προπαρασκευαστικές συναντήσεις με τους αρμόδιους αντιδημάρχους. Για όσα του ετέθησαν υπόψη, το προεδρείο έλαβε τη διαβεβαίωση του Δημάρχου ότι θα δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου σε εύλογο χρονικό διάστημα να έχουν διευθετηθεί.

Κατά προτεραιότητα ο Δήμος θα κλείσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με τη διάνοιξη και ασφαλτόστρωση συγκεκριμένων οδών στην περιοχή, θα προχωρήσει σε εργασίες καλλωπισμού, ενώ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για να υπάρξει ηλεκτροφωτισμός στον παράπλευρο δρόμο της Αττικής Οδού. Τη θετική απάντηση της διοίκησης του Δήμου έλαβαν το ΔΣ και όσον αφορά στο να γίνουν εργασίες επισκευής στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του συλλόγου αλλά και να περιφραχθεί ο προαύλιος χώρος του.

Σε συνέχεια της συνάντησης, οι καθ’ ύλην αρμόδιοι αντιδήμαρχοι έχουν προγραμματίσει την ερχόμενη εβδομάδα να πραγματοποιήσουν επίσκεψη στην περιοχή προκειμένου να έχουν ιδίαν αντίληψη των προς διευθέτηση ζητημάτων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο