Με την παραδοσιακή «Ρεβυθάδα» και την απονομή των βραβείων ολοκληρώθηκε η 48η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής

Print Friendly, PDF & Email


Ο βουλευτής Β’ Αθηνών και πρώην Υπουργός κ. Κ. Χατζηδάκης, η νικήτρια της Έκθεσης κ. Θεοδώρα Χωραφά, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, ο βουλευτής Β΄ Αθηνών και πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Κ. Γείτονας και ο Πρόεδρος της ΠΕΚΑ κ. Κ. Γαλάνης
|download file .jpg 160KB|


Ο πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ. Ν. Πέππας, η κ. Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Απ. Κακλαμάνης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Μελισσίων κ. Δ. Παπακωνσταντίνου
|download file .jpg 105KB|


 


Κατά τα καθιερωμένα και με την παραδοσιακή «Ρεβυθάδα», ολοκληρώθηκε χθες 7 Δεκεμβρίου, η 48η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής στο Μαρούσι. Παράλληλα απονεμήθηκαν τα βραβεία και οι έπαινοι στους διακριθέντες στην Έκθεση, ενώ τιμήθηκαν αγγειοπλάστες και κεραμίστες για την προσφορά τους στον κλάδο.

Παρουσία του πρώην Προέδρου της Βουλής κ. Απ. Κακλαμάνη, του πρώην Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Κ. Γείτονα και του βουλευτού Β’ Αθηνών και πρώην υπουργού κ. Κ. Χατζηδάκη, Δημοτικών Συμβούλων, καλλιτεχνών και πλήθους κόσμου στην αίθουσα Τέχνης «Αλ. Γαρδέλης», ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης συνεχάρη τους καλλιτέχνες που πήραν μέρος στην Έκθεση και επανέλαβε για μια ακόμη φορά τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στην τέχνη της Κεραμικής, αλλά και τις προσπάθειες για την ανάδειξη και διάδοση της.

Στη συνέχεια απονεμήθηκε το Βραβείο και οι έπαινοι στους καλλιτέχνες που διακρίθηκαν και ακολούθησε η παραδοσιακή «Ρεβυθάδα».

Το βραβείο της φετινής 48ης Πανελλήνιας Έκθεσης Κεραμικής κέρδισε η κ. Θεοδώρα Χωραφά, με το έργο «Τώρα που ναυάγησα έχω καλό ταξίδι».

Επίσης βραβεύθηκαν:

1ος έπαινος Αγγελική Πολίτη για το έργο «Περιέλιξη»
2ος έπαινος Ταλιαδούρου Μαρίνα για το έργο «EXIT»
3ος έπαινος  Σταύρος Καρνάκης για το έργο «Δημιουργία της πόλης»
           


Μετάβαση στο περιεχόμενο