Με την ανάδειξη των νικητών των τελικών ποδοσφαίρου ολοκληρώθηκαν τα φετινά ποδοσφαιρικά προγράμματα του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με την παρουσία γονέων και φίλων των αθλητών πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο Ζεκάκου στον Σωρό οι τελικοί αγώνες ποδοσφαίρου στο πλαίσιο του εσωτερικού πρωταθλήματος του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου που διεξάγονταν από αρχές Φεβρουαρίου, και το ποδοσφαιρικό τουρνουά για τις μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες. Τα παιδιά συνεχάρη για τις εμφανίσεις και τις επιτυχίες τους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότερα από 350 παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου που διαγωνίστηκαν στις κατηγορίες Γ και Δ Δημοτικού, Ε και Στ Δημοτικού και Γυμνασίου, ενώ στο τουρνουά συμμετείχαν τα παιδιά των Α και Β Δημοτικού.

Με την ευκαιρία των απονομών των κυπέλλων και των μεταλλίων, ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη τους αθλητές ευχαριστώντας, παράλληλα, τους γονείς που εμπιστεύονται την αθλητική παιδεία των παιδιών τους στα προγράμματα του Δήμου.

Στην κατηγορία Γυμνάσιο αναδείχθηκαν στην 1η θέση η ομάδα Δωδεκαννήσου με προπονητή τον Γιάννη Βούλγαρη, στη 2η θέση η ομάδα του 6ου Δημοτικού Σχολείου με προπονητή τον Κώστα Εγγλέζο, η, και στην 3η θέση η ομάδα που προπονείται στο γήπεδο Ζεκάκου με προπονητή τον Δημήτρη Μάμμα.

Στην κατηγορία των Ε και Στ τάξεων του Δημοτικού αναδείχθηκαν στην 1η θέση η ομάδα Δωδεκαννήσου με προπονητή τον Γιάννη Βούλγαρη, στη 2η θέση η ομάδα Ζεκάκου με προπονητή τον Δημήτρη Μάμμα, και στην 3η θέση η ομάδα του 6ου Δημοτικού Σχολείου με προπονητή τον Κώστα Εγγλέζο.

Στην κατηγορία των Γ και Δ τάξεων του Δημοτικού αναδείχθηκαν στην 1η θέση η ομάδα Δωδεκαννήσου με προπονητή τον Γιάννη Βούλγαρη, στη 2η θέση η ομάδα του 6ου Δημοτικού Σχολείου με προπονητή τον Κώστα Εγγλέζο, και στην 3η θέση η ομάδα Ζεκάκου με προπονητή τον Δημήτρη Μάμμα.

Στις νικήτριες ομάδες απονεμήθηκαν κύπελλα, ενώ μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής έλαβαν όλοι οι αθλητές που παρακολούθησαν τα φετινά προγράμματα ποδοσφαίρου του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου.

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου ευχαριστεί θερμά το δημοτικό ασθενοφόρο και τον εθελοντή γιατρό Παναγιώτη Γιαννίκο, για την ετοιμότητά τους καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Τις φετινές προπονήσεις των παιδιών στο ποδόσφαιρο πραγματοποίησαν οι: Κώστας Εγγλέζος, Δημήτρης Μάμμας, Γιάννης Βούλγαρης, Ανδρέας Κοτσοβός.

Παρόντες στους ποδοσφαιρικούς αγώνες ήταν, επίσης, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης και Νίκος Πέππας.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπα από τις απονομές στους νικητές από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη. (1)


Στιγμιότυπα από τις απονομές στους νικητές από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη. (2)


Στιγμιότυπα από τις απονομές στους νικητές από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη. (3)


Στιγμιότυπα από τις απονομές στους νικητές από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη. (4)


Στιγμιότυπα από τις απονομές στους νικητές από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη. (5)


Στιγμιότυπα από τη διάρκεια του τουρνουά. (1)


Στιγμιότυπα από τη διάρκεια του τουρνουά. (2)


Στιγμιότυπα από τη διάρκεια του τουρνουά.(3)


O Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ρ. Χαλιώτη, τους προπονητές και τους αθλητές μετά τη λήξη της διοργάνωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο