Με παρουσία πολύ κόσμου και με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε και φέτος η εκδήλωση «Πόντος – 3.000 χρόνια Ιστορίας»

Print Friendly, PDF & Email

Στιγμιότυπα από τα χορευτικά δρώμενα στην επετειακή εκδήλωση «Πόντος – 3.000 χρόνια ιστορίας».Τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, μετέφερε στα μέλη του συλλόγου ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας.Πολλοί φίλοι και μέλη του συλλόγου παραβρέθηκαν στην επετειακή γιορτή για την ιστορική μνήμη του Πόντου.Πολλοί φίλοι και μέλη του συλλόγου παραβρέθηκαν στην επετειακή γιορτή για την ιστορική μνήμη του Πόντου.


Μία βραδιά γεμάτη με μουσική, χορό και τραγούδι απόλαυσαν οι φίλοι και τα μέλη του Ποντιακού Συλλόγου Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης», στην καθιερωμένη εδώ και τρία χρόνια επετειακή γιορτή «Πόντος – 3.000 χρόνια Ιστορίας» που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου. Το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησαν στην εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, και ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Νικόλας Αλεπούς.


Στην εκδήλωση, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, και τα συγχαρητήριά του προς τον Ποντιακό Σύλλογο για τη διοργάνωση εκδηλώσεων που κρατούν ζωντανή την ιστορία και την παράδοση του Ελληνισμού του Πόντου, ενώ δέχτηκε τις ευχαριστίες του Προέδρου του Συλλόγου Δημήτρη Κοσμίδη, καθώς και των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ του συλλόγου προς τη Διοίκηση του Δήμου και το Δήμαρχο προσωπικά για τη σταθερή υποστήριξη προς το έργο τους.


Στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης, το προεδρείο του συλλόγου τίμησε τον Σάββα Καλεντερίδη για την πολύχρονη σημαντική προσφορά του στο ποντιακό στοιχείο, καθώς και τα χορευτικά συγκροτήματα της Ένωσης Ποντίων Μελισσίων Αττικής, και του Συλλόγου Ποντίων Μεταμόρφωσης «Εύξεινος Πόντος» για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.


Από μέρους του Δήμου παρούσα στη βραδιά ήταν, επίσης, η δημοτική σύμβουλος Ελένη Λέκκα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο