Με παρέμβαση του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Π. Κουρουμπλή η ταλαιπωρία των μαθητών του 4ου Λυκείου που είχαν εγκλωβιστεί στα Χανιά λόγω της απεργίας είχε αίσιο τέλος

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή για την άμεση ανταπόκρισή στο αίτημά του να μεταφερθούν οι μαθητές του 4ου Λυκείου Αμαρουσίου και οι 3 συνοδοί τους  με αεροπορική πτήση στην Αθήνα από τα Χανιά, όπου βρισκόταν  για 5ήμερη σχολική εκδρομή και οι οποίοι λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των ναυτεργατών αδυνατούσαν να επιστρέψουν.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου σε επικοινωνία που είχε με τον κ. Υπουργό του μετέφερε την αγωνία των οικογενειών των 44 μαθητών, καθώς είχε δοθεί  και νέα παράταση στην απεργία της ΠΝΟ.

Η ταλαιπωρία των μαθητών και των συνοδών τους, καθώς και η αγωνία των οικογενειών τους είχε αίσιο τέλος, καθώς με παρέμβαση του κου Κουρουμπλή δόθηκε λύση στο πρόβλημα και σήμερα μαθητές και συνοδοί επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Επίσης ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, ο κ. Πατούλης συγχαίρει τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή για την ευαισθησία του, αλλά και την άμεση ανταπόκρισή του να μεταφερθούν οι περίπου 1500 μαθητές που είχαν εγκλωβιστεί στην Κρήτη, με την εξασφάλιση δωρεάν  αεροπορικών πτήσεων, μετά από συνεννόηση με τα συναρμόδια Υπουργεία.   

Επισυνάπτεται το πλήρες κείμενο της επιστολής.       
 

Προς
Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής
κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή 

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Με την επιστολή αυτή θέλω να σας ευχαριστήσω για την άμεση παρέμβασή σας μετά από την χθεσινή μας επικοινωνία, όπου σας εξέθεσα τις αγωνίες των γονέων των μαθητών του 4ου Λυκείου Αμαρουσίου, που λόγω της απεργίας της ΠΝΟ παρέμεναν εγκλωβισμένοι στα Χανιά.

Επίσης ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, σας συγχαίρω για την ευαισθησία σας να μεταφερθούν στις εστίες τους οι περίπου 1500 μαθητές που επίσης είχαν εγκλωβιστεί στην Κρήτη, με την εξασφάλιση δωρεάν αεροπορικών εισιτηρίων, μετά από συνεννόηση με τα συναρμόδια Υπουργεία.

Με εκτίμηση
Γιώργος  Πατούλης

Δήμαρχος Αμαρουσίου
Πρόεδρος ΚΕΔΕ

Μετάβαση στο περιεχόμενο