Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου η εκδήλωση στα εκπαιδευτήρια Δούκα «Διαδίκτυο: Μύθοι και Πραγματικότητα. Τι μέλλει γενέσθαι»

Print Friendly, PDF & Email

Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα προσκαλούν τους γονείς, τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς αλλά και όποιον ενδιαφέρεται να διευρύνει τους ορίζοντές του γύρω από ένα θέμα κοινωνικής ευαισθητοποίησης που λαμβάνει διαρκώς ανησυχητικές διαστάσεις. Την Προστασία από τους Κινδύνους του Διαδικτύου.

Η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η πρόληψη και φυσικά, η ενημέρωση. Και ο πλέον κατάλληλος να δώσει ολοκληρωμένες απαντήσεις σε αυτό το καίριο ζήτημα είναι ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης, Υποστράτηγος, Βοηθός Επιτελάρχη Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και Επόπτης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η Εκδήλωση με θέμα «Διαδίκτυο: Μύθοι και Πραγματικότητα. Τι μέλλει γενέσθαι»  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30, στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς (Μεσογείων 151, Μαρούσι).

Η εκδήλωση αποτελεί πρωτοβουλία των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, και εντάσσεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Στάση Ζωής» του Σχολείου, το οποίο, μεταξύ άλλων, έχει ως στόχο να αφυπνίσει την ελληνική κοινωνία γύρω από σημαντικά θέματα που απασχολούν γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Με αφορμή την πρωτοβουλία αυτή των εκπαιδευτηρίων Δούκα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε, πως είναι πολύ σημαντικό οι γονείς και αυτοί που έχουν την ευθύνη να επιβλέπουν τα παιδιά, να γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα και τους κινδύνους που έχει το διαδίκτυο και οι διάφοροι τρόποι επικοινωνίας. 

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα και το διαδίκτυο έχουν καθιερωθεί στο πνεύμα όλων μας ως αξιόπιστες και σωστές πηγές πληροφόρησης. Όμως, εκτός απ’ όλα τα καλά που φέρνει το διαδίκτυο, κρύβει και πραγματικούς κινδύνους για ένα ανυποψίαστο παιδί».

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γεώργιος Πατούλης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο είναι: https://www.surveymonkey.com/r/ED-DIADIKTIO 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, στο τηλέφωνο 210 6186000 (εσωτ. 0436).

 

Σχετικά αρχείαΗ αφίσα της εκδήλωσης “Διαδίκτυο: Μύθοι και Πραγματικότητα. Τι μέλλει γενέσθαι”

Μετάβαση στο περιεχόμενο