Με οκτώ (8) ακόμη υπαλλήλους ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Οφείλουμε όλοι καθημερινά να τιμούμε την εμπιστοσύνη των δημοτών μας και να τους παρέχουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες αντάξιες των προσδοκιών τους

 

Συνεχίζεται η ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού σύμφωνα με τον προγραμματισμό και τις ενέργειες της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου.

Οκτώ (8) νέοι υπάλληλοι 8μηνης σύμβασης εντάχθηκαν στο δυναμικό του Δήμου και κατανεμήθηκαν ανάλογα μας προκειμένου να συνεισφέρουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο Δήμος Αμαρουσίου έχει εκπονήσει ένα συγκροτημένο και ολοκληρωμένο σχέδιο ενίσχυσης τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές όσο και σε στελεχιακό δυναμικό όπου σε συνδυασμό με επιμέρους ενέργειες αναδιάρθρωσης των δομών του Δήμου στοχεύει στην περαιτέρω αναβάθμιση και βελτίωση των υπηρεσιών προς όφελος των δημοτών.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης αφού καλωσόρισε τους οκτώ νέους υπαλλήλους επισήμανε ότι, οφείλουμε όλοι καθημερινά να τιμούμε την εμπιστοσύνη των δημοτών μας και να τους παρέχουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες αντάξιες των προσδοκιών τους.

Δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα σε ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον όμως αυτόν τον αγώνα θα τον κερδίσουμε γιατί με νοικοκύρεμα και χρηστή διαχείριση ο Δήμος Αμαρουσίου είναι θωρακισμένος και αναβαθμίζει συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών του προς όφελος των πολιτών. Είμαι βέβαιος ότι θα δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας προς αυτή την κατεύθυνση κατέληξε ο κ. Πατούλης απευθυνόμενος στους νέους υπαλλήλους του Δήμου Αμαρουσίου.

 

Σχετικά αρχείαΜε οκτώ (8) ακόμη υπαλλήλους ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο